záruba martin Rôzne

23. decembra lyžovačka už aj na Novej holi!

V deň otvorenia bude k dispozícii 2-kilometrová zjazdovka č.1 a kombinovaná 6-sedačková lanovka s 8-miestnou kabínou TELEMIX Nová hoľa. Vleky Patočiny a Mišúty budú v prevádzke od 25. decembra. Prevádzková doba denného lyžovania denne 8.30 - 15.30 ho

Samozrejme, každý deň si môžete zalyžovať aj v časti Záhradište, kde od štvrtka 22. decembra začína denná prevádzka večerného lyžovania v čase 17.30 – 21.00 hodiny. Najväčší detský funpark na Slovensku je už otvorený, príďte nás navštíviť so svojimi ratolesťami a doprajte im neopakovateľnú zábavu! Otváracie hodiny: 9.00 – 16.00 denne.

Rovnako od tohto víkendu bude otvorená pre všetkých aj bezplatná ľadová plocha pri údolnej stanici lanovky na Novú hoľu od 9.00 – 21.00 hodiny. Ak nemáte vlastné korčule, nevadí, za poplatok vám ich v DAMi'Sporte požičiame. Rezervujte si ubytovanie na Donovaloch už teraz. Bezplatne získate PARK SNOW Card a s ňou okrem iných výhod aj zľavu na 3 alebo 6-dňový skipas.

Ak nemôžete u nás zostať na dlhšie, využite možnosť rezervovať si miesta v skibusoch z Bratislavy, Trnavy, Nitry. Ponúkame dopravu so skipasom už od 22 € pre dospelú osobu! Nezabudnite, že z Banskej Bystrice sa môžete dopraviť aj bezplatným skibusom z Banskej Bystrice.

Viac informácií a cestovný poriadok nájdete [link=http://www­.parksnow.sk/zi­ma/doprava-skibus.php]-TU-[/link]. Bližšie informácie nájdete na [link=http://www­.parksnow.sk/zi­ma/index.php]www­.parksnow.sk[/lin­k].

/PR/

Park snow
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM