Webnoviny - Krimi

Autá po zrážke horeli, šesť ľudí sa zranilo

Šesť osôb sa zranilo pri nehode, ktorá sa stala minulý týždeň v katastri obce Skalka nad Váhom v okrese Trenčín.

Devätnásťročný vodič na vozidle Rover nezvládol riadenie, prešiel do protismeru a zrazil sa s Peugeotom.

Autá po zrážke začali horieť. Vodičom alkohol nezistili. Vážna nehoda sa stala aj neďaleko Drietomy. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 44-ročný vodič BMW chcel odbočiť na križovatke k reštaurácii, v tom čase však kolónu áut predbiehal 23-ročný český motocyklista a narazil do BMW.

Mladý motorkár sa ťažko zranil. Po prijatí predbežnej lekárskej správy polícia začne trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví, uviedla Antalová.

Alkohol zase asistoval pri nehode, ktorá sa stala v Púchove. Dvadsaťsedemročný vodič Fiatu Croma narazil do Felicie, ktorú chcel predbehnúť. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil, mladému vodičovi pri dychovej skúške namerali 1,65 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 3,44 promile. Za jazdu pod vplyvom alkoholu a zavinenie nehody mu teraz hrozí zákaz jazdiť až na päť rokov a pokuta do tisíc eur. Jedno ťažké a jedno ľahké zranenie si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala pred Nimnicou v okrese Púchov.

Dvadsaťštyriročný vodič Berlinga v mikrospánku prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s BMW. Jeho 57-ročný vodič sa zranil ťažko, vodič Berlinga vyviazol s ľahkými poraneniami. Mladému šoférovi alkohol nezistili, u vodiča BMW ho zisti zo vzorky krvi.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM