Krimi

Auto skončilo na streche na známom úseku v okrese Trenčín: FOTO z miesta

Trenčiansky hasiči mali opäť plné ruky práce. Podľa ich správy poskytovali pomoc zranenému! Pozrite FOTO, ako skončilo auto.

Ilustračný obrázok k článku Auto skončilo na streche na známom úseku v okrese Trenčín: FOTO z miesta
1
Galéria
Zdroj: TASR

Ako o tom informoval Marián Petrík z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne, na zásah boli vyslaní piati hasiči s jedným zásahovým vozidlom.

Ďalej ešte dopĺňa, že po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že ide dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla, ktoré sa nachádzalo na vozovke a bolo prevrátené na strechu.

„V dôsledku udalosti sa zranila jedna osoba, ktorej trenčianskí hasiči poskytli prvotné ošetrenie a predlekársku pomoc. Následne, po zdokumentovaní udalosti políciou havarované vozidlo pomocou autonavijáka prevrátili späť na kolesá, vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny." , doplnil Petrík.

Nehoda bola podľa neho ohlásená 1. februára po štvrtej hodine poobede na ceste č. III/1890 v katastri obce Soblahov v smere na Mníchovú Lehotu, okres Trenčín.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM