Kultúra Správy

Cez týždeň to bude v Trenčíne žiť: Kam vyraziť po práci

Podobne ako minulé týždeň, aj tento bude mimoriadne bohatý na rôzne aktivity, pri ktorých môžete zabudnúť na každodenný pracovný zhon. Vyberte si akciu, ktorá vás osloví najviac a relaxujte či už pri dobrom filme, alebo zaujímavej prednáške.

Ilustračný obrázok k článku Cez týždeň to bude v Trenčíne žiť: Kam vyraziť po práci
Zdroj: Radoslav Števčík Facebook

Hlavné zásady jarného rezu ovocných a okrasných drevín

12. 3. 2018 o 16:00, Posádkový klub

Prednáša Cyril Boldiš.

Muži v galérii

12. 2. 2018 o 17:00, GMAB

Netradičná talk show pri príležitosti Dňa žien. Hostia: Milo Kráľ a  Marek Geišberg

Kinotip: Leo Da Vinci: Misia Mona Líza

12. 2. 2018 o 16:30, Cinemax

Animovaný film o fascinujúcej postave mladého Leonarda da Vinci, ktorý vďaka svojim úžasným vynálezom a za pomoci svojich priateľov zažije neuveriteľné dobrodružstvá.

Kinotip: Otcova Volga

13. 3. 2018 o 20:30, Cinemax

Eva (Eliška Balzerová) je kostýmová výtvarníčka, pôžitkárka a manželka šarmantného Ludvíka, ktorý však veľmi nečakane a bez rozlúčenia umrie. Tak nečakane, že jej nestačí povedať, že okrem ich spoločnej dcéry Terezy (Tatiana Vilhelmová) mal ešte rovnako starého nemanželského syna…

25 rokov samostatnosti SR

14. 3. 2018 o 10:00, VKMR Hasičská

Prednáška historika, spisovateľa, riaditeľa historického ústavu Matice slovenskej doc.  PhDr.  Ivana Mrvu, CSc., pri príležitosti 25. výročia vzniku samostatnej Slovenskej republiky. Podujatie je organizované v spolupráci s MO Matice slovenskej v Trenčíne a KO Spolku slovenských spisovateľov v Trenčíne.

Ján „Johny“ Peťko: Démon Chlast I

14. 3. 2018 o 16:30, VKMR Hasičská

Beseda s bývalým rozhlasovým moderátorom a hercom spojená s prezentáciou jeho autobiografie s podtitulom Nalej, hrozí vytriezvenie…!

Kinotip: Nikdy si tu nebol

14. 2. 2018 o 20:00, ArtKino Metro

Joe je vojnový veterán, ktorý si „nazbieral“ mnoho jaziev. Nielen z nasadení v Afghanistane, ale aj z detstva, keď musel čeliť brutálnemu otcovi a zo svojej kariéry agenta jednotky FBI pre boj s prostitúciou. Svoj bezvýchodiskový život trávi medzi domom, kde žije jeho čudácka matka a nebezpečnými misiami, na ktorých zachraňuje ženy – obete obchodu s bielym mäsom. ..

Jan Tluka: Hviezdny plášť

15. 3. 2018 o 18:00

Stretnutie so srbskou literatúrou – čítanie ukážok srbských autorov Ivo Andriča, Vasko Popa a MIlorada Paviča spolu s rozprávaním o Balkáne.

Filmový kvíz

15. 3. 2018 o 19:00, Coffee Sheep

Máte radi filmy? Príďte si teda preveriť vedomosti o slávnych filmových adaptáciách literárnych diel a zároveň si zahrať o peknú cenu. Vytvorte si svoj tím z minimálne 2 a maximálne 5 členov a poďte relaxovať popri skvelej atmosfére.

Foto: Ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z TRENČÍNA a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM