Kultúra Správy

Čo nás čaká: Cez víkend si v Trenčíne je z čoho vyberať

Víkend v Trenčíne bude opäť patriť zaujímavým prednáškam, divadlám pre deti, kinám a tanečnej zábave. Vyberte ste svoju akciu z našich pravidelných tipov.

Ilustračný obrázok k článku Čo nás čaká: Cez víkend si v Trenčíne je z čoho vyberať
Zdroj: pixabay

Tvorím, tvoríš, tvoríme

9. 3. 2018 o 9:00, Kino Hviezda

Divadelná prehliadka najúspešnejších súborov a  sólistov divadla hraného deťmi, divadla mladých, ochotníckych divadelných súborov hrajúcich pre deti a  amatérskych divadelných súborov Trenčianskeho kra­ja.

Oľga Škvareninová: Ako úspešne komunikovať?

9. 3. 2018 o 14:30, VKMR Hasičská

Beseda z cyklu „Poznávame Trenčanov“ s vysokoškolskou pedagogičkou, špecialistkou na  výučbu slovenčiny, mediálnou a komunikačnou trénerkou o témach (nielen) zo zákulisia rečovej komunikácie, reči tela, rétoriky a  jazykovej kultúry v médiách.

Kinotip: Bratríček Karel

9. 3. 2018 o 19:00, ART Kino Metro

Čo bolo tak príťažlivé na „malom spevákovi s veľkým hlasom“, že viac ako dvadsať rokov po jeho smrti ľudia stále spievajú jeho pesničky a čítajú jeho poéziu? Aké je miesto umelca v tragických dejinách vlasti? Môže jednotlivec ovplyvniť chod dejín? Bol Kryl obeťou dejín svojho národa? Milovali ho davy, ale umieral opustený a zatrpknutý – pretože nikdy nerobil kompromisy. Tieto a ďalšie otázky sa rozhodla položiť autorka filmu Krystyna Krauze.

La Bomba. Fiesta Latina

9. 3. 2018 o 19:00, Piano klub

O horúce latino rytmy a beaty sa postarajú Dj Kurro & Gonzalez, podporiť ich príde Dj Steff, chýbať nebudú taneč- né showky & animácie Vivas Dance Group a live percussion vstupy s Juliom Flimmenezom.

Burza starožitností a gazdovské trhy

10. 3. 2018 od 7:00 – 12:00, Expo center

Pravidelná burza starých vecí spojená s trhmi

Turnaj mladšie žiačky – HK AS Trenčín

10. 3. 2018 od 8:30 – 14:30, Športová hala

Veľká hala. Hádzaná.

Z našej kuchyne

10. 3. 2018 o 15:00, Kino Hviezda

Tradičné jarné vystúpenie DFS Kornička.

The Post: Aféra v Pentagóne

10. 3. 2018 o 19:00, ART Kino Metro

Keď vláda klame, noviny sa musia postaviť na stranu pravdy. Aféra v Pentagone je napínavou drámou z prostredia najvyšších politických kruhov USA. Rozpráva skutočný príbeh Kay Grahamovej (Meryl Streep), vydavateľky The Washington Post, a jej vedúceho redaktora Bena Bradleeho (Tom Hanks), ktorí sa pustia do boja s vládnou mašinériou.

Kinotip: Červená čiapočka

11. 3. 2018 o 15:00, Kino Hviezda

Autorský prepis známej rozprávky uvádza Dogma Divadlo. Hra plná vizuálnych efektov a  dynamického príbehu podfarbeného tanečnou hudbou.

Uno, duo, trio

11. 3. 2018 o 15:00, Piaristické gymnázium

Koncert Klubu priateľov vážnej hudby. Eliška Čonková (violončelo), Iris Wefers (klavír), Tamás Fekete (klavír), Michal Slamka (husle).

Kinotip: Červená volavka

11. 3. 2018 o 20:00, ART Kino Metro

Baletky, ktoré musia predčasne ukončiť svoju kariéru, to nemajú jednoduché. Celý svoj život venovali len tancu a ich príprava na skutočný život nie je dokonalá. Až na maximálnu sebekázeň a vôľu dohnanú až do krajnosti. Dominika Jegorovová je milujúcou dcérou, primabalerínou, ktorú doviedla jej dravosť až na absolútnu hranicu síl. Majsterku v zvádzaní a manipulácii. A najmä špičkovo vycvičenú agentku ruských tajných služieb.

Foto: Ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z TRENČÍNA a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM