Webnoviny - Rôzne

Dangl prináša na Slovensko Show Rudiho Müllera

Slovenskí diváci budú mať možnosť zhliadnuť jednu zo svetovo najznámejších komediálnych projektov s názvom Show Rudiho Müllera. Licenciu na tento formát sa podarilo získať tímu režiséra Daniela Dangla. Cesta však nebola ľahká, práva od samotného Rudi

Ako na štvrtkovej tlačovej konferencii prezradil Dangl, ide o “taký zábavný galimatiáš“. „Od hraných scénok, cez skeče, skryté kamery rôzneho typu až po hudobné a artistické čísla. Má to jeden spoločný menovateľ – humor,“ povedal o projekte Dangl, ktorý s myšlienkou na slovenskú verziu populárnej šou prišiel.

Tvorcovia slovenskej verzie komediálnej šou, ktorá zožala veľký úspech v USA, Austrálii či Peru, pripravili zatiaľ pilotnú verziu v divadelnej podobe. Premiéra je naplánovaná na 20. a 21. júna v bratislavskom Divadle Nová scéna. Účasť na nej prisľúbil aj autor projektu Müller, ktorý stojí za úspechmi hviezd ako Arnold Schwarzenegger či speváčka Nena. Zámerom slovenského tímu na čele s režisérom Danglom je uviesť šou na televíznych obrazovkách.

„Plánom projektu je, aby uzrel svetlo obrazoviek a jedna z komerčných televízií alebo tá naša štátna ho iste s radosťou kúpi,“ povedal Dangl. „To je však plán na február – marec budúceho roka,“ dodal. Na projekte sa podieľa viacero známych tvárí, okrem iného napríklad Marián Miezga, Petra Polnišová, Lukáš Latinák, Michaela Majerníková či Marián Čekovský.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM