Filip Chudý Krimi

Dopravná nehoda na privádzači D1 v Trenčíne: Štyria ľudia zranení! FOTO

Na diaľničnom privádzači v našom meste sa stala dopravná nehoda. Čo sa na mieste presne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda na privádzači D1 v Trenčíne: Štyria ľudia zranení! FOTO
3
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na privádzači k diaľnici D1 v Trenčíne sa stala dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel, informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní šiesti príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Trenčína s dvomi zásahovými vozidlami.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bol vykonaný prieskum so zistením, že dopravná nehoda, pri ktorej sa čelne zrazili dve osobné motorové vozidlá sa stala v blízkosti miesta, kde príslušníci polície vyšetrovali škodovú udalosť dvoch ďalších osobných motorových vozidiel. Pri dopravnej nehode sa zranili štyri osoby, pričom cesta v danom úseku bola v oboch smeroch neprejazdná,“ povedal Petrík.

Ten ďalej uviedol, že zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a súčasne všetkým zraneným poskytli predlekársku prvú pomoc. „Postupne po príchode troch posádok ZZS, hasiči v súčinnosti so zdravotníkmi stabilizovali zranené osoby a transportovali do sanitných vozidiel. Následne všetky štyri postihnuté vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. V dôsledku dopravnej nehody bol privádzač na diaľnicu D1 v oboch smeroch uzavretý,“ dodal. Nehoda sa stala v stredu 18. apríla krátko po 7:30.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z TRENČÍNA a okolia.

Nehoda na diaľničnom privádzači v Trenčíne: Zábery priamo z miesta
3
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM