Webnoviny - Rôzne

Hasičov v Trenčianskom kraji zamestnávali najmä nehody

Celkovo absolvovali 231 výjazdov, z toho 145 k technickým zásahom a 50 k požiarom. Informácie poskytol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

Celkovo absolvovali 231 výjazdov, z toho 145 k technickým zásahom a 50 k požiarom. Informácie poskytol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

K dopravným nehodám mali príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Trenčianskom kraji 46 výjazdov, hasičov 22-krát privolali k otváraniu bytu.

Z celkového počtu výjazdov k požiarom bolo najviac, a to 17, k požiarom v rodinných domoch, bytoch a ostatných budovách. Vypaľovanie trávy je už na ústupe, hasiči tu museli zasahovať počas minulého mesiaca štyri razy. Taktiež 16-krát pomáhali pri požiaroch kontajnerov či smetísk, deväťkrát pri požiaroch dopravných prostriedkov cestnej a železničnej dopravy. Priame škody v dôsledku mimoriadnych udalostí za mesiac jún boli vyčíslené na 134 300 eur.

Minulý týždeň 41 dopravných nehôd

Polícia zaznamenala minulý týždeň v Trenčianskom kraji 41 dopravných nehôd, pri ktorých nebola žiadna osoba usmrtená, ani ťažko zranená. Pri obci Trenčianska Turá v piatok vodič z Českej republiky narazil do vozidla pred sebou, ktoré narazilo do ďalšieho vozidla. Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil, alkohol u vodičov zistený nebol.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM