Hokej Správy

Hokejisti Slovana nestrávili prehru: V trenčianskej šatni sa riadne vybúrili!

Dorastencom Slovana po prehratom zápase v Trenčíne totálne praskli nervy.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Slovana nestrávili prehru: V trenčianskej šatni sa riadne vybúrili!
Zdroj: TASR

Mladí hokejisti Slovana Bratislava po prehre vo štvrtom finálovom stretnutí o majstra Slovenska dorastu na ľade Trenčína (3:8) poškodili zariadenie v šatni hostí.

Ako TASR informoval manažér mládeže neziskovej organizácie Dukla Trenčín Róbert Kompas, hráči hosťujúceho družstva odtrhli sprchy a rozbili dvere v šatni. Celková škoda zatiaľ nie je vyčíslená.

Trenčania obhájili titul a tešili sa zo siedmeho republikového titulu v tejto vekovej kategórii. „Oslovili sme vedenie Slovana Bratislava. So svojimi hráčmi si to vybavia, nám prisľúbili, že nám škodu uhradia. Pošleme im faktúru. Nemalo by sa to stávať, no bohužiaľ stáva sa to. Nie často, ale stáva,“ doplnil Kompas s tým, že prípad nehlásili na polícii.

„Takéto prípady sa väčšinou riešia dohodou klubov,“ uzavrel mládežnícky manažér. Dorastenci HC Slovan Bratislava vyhrali nadstavbovú časť dorasteneckej extraligy so šesťbodovým náskokom pred Trenčínom. Vo finálovej sérii však prehrali s Trenčanmi hneď prvé domáce stretnutie. Druhé vyhrali, no po dvoch prehrách v Trenčíne prišli o majstrovských ti­tul.

„HC Slovan Bratislava odsudzuje správanie svojich hráčov po štvrtom stretnutí finálovej série play off Kaufland extraligy dorastu a považuje ho za nevhodné a neprípustné. Inkriminovaného zápasu sa zúčastnil aj šéftréner mládeže Karol Rusznyák, ktorý je o celej situácii informovaný a je v aktívnom kontakte so zástupcami nášho finálového súpera Dukly Trenčín. HC Slovan z celej situácie u zúčastnených hráčov vyvodí dôsledky a uhradí všetky škody spôsobené domácemu celku,“ informovala Veronika Némethová z HC Slovan Bratislava.

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM