Monika Földešiová Kultúra

HSPK to rozbalili v Dubnici!

Počas uplynulého víkendu sa uskutočnil v športovej hale v Dubnici nad Váhom koncert skupín Horkýže Slíže , Polemic a Konflikt . Ako predskokana, ktorý vystúpil niečo po šiestej hodine, si pozvali českú skupinu Sto zvířat.

Prinášam rozhovor s gitaristom skupiny Horkýže Slíže – Máriom Sabom:

Ako hodnotíte celé HSPK turné? ** Super turné. Snažili sme sa priniesť skvelú show, spojenú s namakanými svetlami, pyrotechnikou a jasné, že s perfektnými kapelami. Myslím, že sa nám to podarilo. ** Čo hovoríte na dubnický koncert? Dubnický koncert sme si všetci užili. Bol to posledný koncert turné a bol perfektný.

Nerozmýšľali ste nad skutočným vstupom so stranou do volieb a takým volebným programom, ako máte uvedený ? Ľudia by vás určite volili. Vy ste to síce mysleli ako vtípky, …hudba hýbe svetom Je to možné, ale keď to robiť nechceme, tak to nerobme. Hudba je to, čo nás baví

**Počula som, že plánujete v lete koncertovať iba v Čechách. To vás fanúšikovia neuvidia na žiadnom koncerte na Slovensku? ** Rozhodli sme sa, že v lete sa zameriame na Česko, aby to bolo fér. Minulý rok sme boli celý čas na Slovensku, tak to otočíme.

Nové CD alebo plány do budúcna? Plánujeme novú dosku nejako na jeseň 2012 – v deň nášho okrúhleho výročia vzniku. Fanúšikovia sa majú na čo tešiť! ** Čo ti je bližšie? ** Vystúpenie: KONCERT – FESTIVAL ? Mário: aj aj

„Jedlo“ : ČOKOLÁDA – CHIPSY ? Mário: aj aj

Slovenská hudba : ZOČI VOČI – DESMOD ? Mário: aj aj

Dovolenka : HAVAJ – SIBÍR ? Mário: Havaj = teplo

Farba : BIELA – ČIERNA ? Mário: sivá Zahráš si radšej: HOKEJ – TENIS ? Mário: aj aj

Text : Lucia Sluková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM