Erik Bojničan Rôzne

Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa z Trenčína a okolia

Tento týždeň sme informovali o viacerých zaujímavých veciach, ktoré sa týkajú Trenčíne či jeho okolia. V jednom balíku vám prinášame správy, ktoré vyvolali najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa z Trenčína a okolia
Zdroj: TASR

Pracovné ponuky

Nájsť si novú prácu, to nemusí byť žiadna hračka. Aj vás zaujíma, aké miesta sú v súčasnosti v Trenčíne voľné? Zorientovať vám pomôže náš špeciálny prehľad. Z údajov ústredia práce (aktuálnych k 3.8.2016) sme vybrali presne 30 voľných pracovných miest. Všetky sú z okresu Trenčín. Ak si teda hľadáte prácu alebo chcete vymeniť aktuálny džob za nový, toto rozhodne stojí za preštudovanie.

Námestie čaká rekonštrukcia

Trenčín chce v budúcom roku komplexne zrekonštruovať historické Mierové námestie. Celkové náklady na obnovu dosiahnu viac ako 4 milióny eur bez DPH. Čo všetko bude súčasťou rekonštrukcie?

Tragédia pri Trenčíne

Polícia informovala, že nehoda neďaleko nášho mesta skončila tragicky. Život 37-ročného muža vyhasol po tom, čo sa podľa polície v zákrute zrazil s oproti idúcim nákladiakom.

Pozor v Zlatovciach

V Zlatovciach si dajte za volantom pozor. V tejto mestskej časti sa plánuje vybudovať obratisko pre autobusy MHD. Pôjde o postavenie úplne nového obratiska. Z tohto dôvodu pozor na dočasné obmedzenia.

Rekonštrukcia na zimáku

Hokejisti Dukly Trenčín začali s prípravou na sezónu mimo domovského štadióna P. Demitru a asi aj začiatok sezóny odohrá na ľade súperov. Dôvodom je rekonštrukcia chladiarenských veží a výmena mantinelov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM