Monika Földešiová Tlačové správy

Navždy v našich srdciach: Pre dôstojný odpočinok vašich blízkych

Aj naši zosnulí si zaslúžia vznešené miesto odpočinku.

Ilustračný obrázok k článku Navždy v našich srdciach: Pre dôstojný odpočinok vašich blízkych
Zdroj: Dnes24.sk

Ťažko sa myslí na posledné zbohom, ktoré máte dať blízkemu človeku. Avšak aj toto patrí k nášmu životu. No miesto, kde si zaspomínate na Vašich blízkych, ostáva pamätné a predsa ho musíte zaobstarať. Ako môže človek odľahčiť toto bremeno? V tom vám ochotne pomôžu a poradia v Kamenárstve Frankovský. V kamenárstve v Trenčíne Vás povznesie úcta, s akou pristupuje k ľuďom manželka pána Frankovského, pani Monika. Jej pochopenie a ochota počúvať, vytvára ľudský prístup, ktorý každého poteší a je balzam na dušu.

„Všetky naše bohaté skúsenosti využívame k tomu, aby od nás odchádzal zákazník spokojný a jeho pozitívne referencie prispievali k ďalšiemu rozvoju našej spoločnosti,“ vraví majiteľ kamenárstva pán Ľubomír Frankovský.

Aj výroba pomníkov sa stáva umením, veď náročné vytesávanie rozličných tvarov do žulových pomníkov, gravírovanie námetov a iné doplnkové služby, dajú zabrať každému dobrému majstrovi. Náhrobné kamene prispôsobia vždy podľa individuálnych požiadaviek klienta, a tak, aby bol každý jeden originál. „Ak je požiadavka zákazníka od najjednoduchšej práce až po tú najnáročnejšiu, je pre nás úplnou samozrejmosťou poskytnúť grafické návrhy, kalkulácie, odborné poradenstvo a samozrejme aj záručný a pozáručný servis,“ garantuje svoje služby majiteľ.

V kamenárstve Frankovský vedia, že ľudia k nim chodia so zármutkom zo straty blízkych a práve preto sa ich zármutok snažia trochu zmierniť ústretovým prístupom. Je to síce menšia náplasť na zronené srdcia, ale aj ich akcie sú vždy prijateľné pre smútiacich, hlavne v zimnom období. Vedia, že niektorí ľudia chcú dopriať zosnulým dôstojný odpočinok, avšak si to niekedy nemôžu dovoliť, preto zaviedli zľavy pre seniorov počas letnej sezóny, aj predaj s možnosťou BEZÚROČNÉHO splácania. Najväčší výber pomníkov na Slovensku s cenami nájdete na www.tna.sk /www.kamenarstvos­vit.sk/

KONTAKT:
Predajňa Hasičská 4, Trenčín
0905 209 074 www.tna.sk

Navždy v našich srdciach: Pre dôstojný odpočinok vašich blízkych
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM