Tlačové správy

Nepodceňujte internetovú zoznamku

Život, svet, ľudia, zážitky, príroda, zvieratá. To všetko je rôznorodé a pestré, a to je len a len dobre, pretože spoločne to vytvára pestrofarebnú mozaiku.

Ilustračný obrázok k článku Nepodceňujte internetovú zoznamku
Zdroj: TASR

Ľudia sú asi najrôznorodejší – nájdete takých, oproti ktorým je Eva Máziková hanblivý človek, ktorý takmer nehovorí a aj takých, oproti ktorým je polička na stene ukecaný spoločník. Ale aj takíto ľudia, ktorí nemajú prirodzený dar reči, sa chcú zoznamovať. A nie že nie. Kam však ísť, aby mali šancu na zoznámenie? Možno aj osudové.

Skúste internetovú zoznamku

Internet priniesol nekonečno možností – zdroj informácií, miesto pre zábavu, spôsob svojej prezentácie a aj nové možností zoznámenia. Internetová zoznamka je skvelým miestom pre ľudí, ktorí nemajú až taký dar reči. Hovorí sa, že tam na vás číha množstvo hrozieb, je to pravda? Číha tu na vás rovnaký počet hrozieb ako v reálnom živote, ba dokonca ešte menší, pretože tu nie ste vo fyzickom kontakte. Takže vám nehrozia žiadne násilnosti. Aké sú hlavné výhody internetovej zoznamky?

Výhody internetovej zoznamky

Hlavnou výhodou je, že ste v pohodlí svojho domova. Nemusíte riešiť žiadne rušivé okolité vplyvy, sedíte doma na stoličke a nie ste nervózny z toho, že sa idete prihovoriť objektu vášho záujmu, ktorý stojí pri bare obkolesený svojimi kamarátmi či kamarátkami. Ďalšou výhodou je, že máte dostatok času premyslieť si, čo napíšete. Nemusíte odpovedať okamžite, spontánne odpovede dokážu niekedy vytvoriť trápne situácie. Okrem toho si viete nájsť človeka, o ktorom viete, že máte niečo spoločné. Existuje aj tématická zoznamka pre zdravotne postihnutých, seniorov, slobodné mamičky, kresťanov či športovcov. Nájdite niekoho, s kým vás bude niečo spájať.

Nebojte sa stretnutia


Keď si s niekým už dlhšie píšete a sympatie sú väčšie ako slon africký, je čas na osobné stretnutie. Nebojte sa ho. Pripravte si bieliace pásiky pre žiarivý úsmev a zahviezďte na svojom prvom rande.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM