Tlačové správy

Nová predajňa v Trenčíne MP3.sk a Progamingshop.sk

Najväčší on-line predajca mobilov a mobilného príslušenstva MP3.SK otvára už tento piatok svoju novú predajňu v OC Max Trenčín.

Ilustračný obrázok k článku Nová predajňa v Trenčíne MP3.sk a Progamingshop.sk
Zdroj: PR

Hľadáte kvalitné puzdro, ochranné sklo alebo iné príslušenstvo k Vášmu smartfónu? U nás nájdete všetko na jednom mieste za veľmi priaznivé ceny. Naši špecialisti Vám ochotne poradia pri výbere a na predajni máme vždy tie najžiadanejšie kúsky ihneď k dispozícii. Zastavte sa s Vašim smartfónom po nové ochranné sklo na displej a my Vám ho bezplatne nalepíme priamo na predajni. Alebo idete k vode a chýba vám ochranný obal, prípadne selfie tyč?

Na našej predajni sme pripravili aj vynovený Apple bazár, kde je ihneď k dispozícií na výber niekoľko modelov nových aj zánovných iPhone telefónov, pričom sa jedná o preverené telefóny, na ktoré poskytujeme 12 mesačnú záruku. Doneste nám Váš starý smartfón a odíďte s novým z našej ponuky.

Súčasťou nášho konceptu predajní je aj zastúpenie herného e-shopu Progamingshop.sk, ktorý ponúka najnovšie herné novinky, herné konzoly PS4 a Xbox One, herné príslušenstvo značiek Razer, Roccat, Speedlink, ale aj herné oblečenie a literatúru. Veľmi obľúbenou časťou predajne je aj bazár hier, kde je vždy na výber z niekoľko stoviek použitých a preverených hier. Ak máte doma hru na konzolu, ktorú ste už dlho nehrali, tak nám ju prineste a môžete si v protihodnote zobrať novú, prípadne Vám vyplatíme hru v hotovosti.

Hitom tohto leta sú hoverboardy. Dvojkolesové elektrické vozítko podobné segway na ktoré sa ovláda len nakláňaním sa na stranu. Určite ste už videli niekoho sa na ňom prevážať po meste a nevedeli ste čo to je. Príďte si teraz hoverboard vyskúšať do predajne v OC MAX!

Pri príležitosti otvorenia novej predajne sme si pre Vás pripravili limitovanú ponuku, ktorá platí len 15.-17.7.2016 alebo do vypredania zásob.

Playstation 4, 1 TB len za 299,99 € (iba 10 ks)
Playstation 4, 1 TB + Uncharted 4: A Thief’s End CZ len za 319,99 € (iba 10 ks)
Uncharted 4: A Thief’s End CZ len za 39,99 € (iba 20 ks)
Sony DualShock 4 čierny len za 39,99 € (iba 20 ks)
Xbox One Elite , 1 TB len za 299,99 € (iba 15 ks)
iPhone SE, 64 GB rose gold len za 519,99 € (iba 10 ks)

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM