Hokej

Novinky z Dukly Trenčín: Prichádza zahraničná posila a zostáva veľký talent!

V novej sezóne sa u nás predstaví opäť nielen mladý útočník, ale najnovšie aj skúsený český obranca, ktorý sa už s vedením dohodol na ročnej zmluve.

Ilustračný obrázok k článku Novinky z Dukly Trenčín: Prichádza zahraničná posila a zostáva veľký talent!
Zdroj: TASR

Slovenský hokejista Boris Sádecký bude aj v nasledujúcej sezóne obliekať dres Dukly Trenčín. Dvadsaťjedenročný útočník podpísal vo štvrtok s vicemajstrom zmluvu na jeden rok, bez možnosti striedavého štartu v inom klube. Informovala o tom facebooková stránka Dukly.

Sádecký si v minulom ročníku vyskúšal KHL v drese Slovana Bratislava, s „belasými“ mal dvojcestný kontrakt so statusom striedavého štartu do Tipsport Ligy. V závere základnej časti TL zamieril do materského Trenčína, s ktorým sa prebojoval až do finále play off. V 31 zápasoch v drese Dukly si pripísal dokopy 10 bodov za tri góly a sedem asistencií. Podobne ako Sádecký sa nedávno upísal Trenčínu na celú sezónu aj ďalší bývalý hráč Slovana Marek Hecl.

Do Dukly Trenčín zamieril skúsený český hokejový obranca Martin Rýgl, ktorý opúšťa HK Nitra a v novej sezóne Tipsport Ligy bude hrať u nás.

„Martin sa s vedením Dukly dohodol na ročnej zmluve,“ povedal pre portál hokej.cz Tomáš Krejčí zo spoločnosti IHA Group, ktorá hráča zastupuje. Tridsaťdvaročný Rýgl pôsobil v minulosti aj v Liberci, Mladej Boleslavi, Znojme, Chomutove či Karlových Varoch. V sezóne 2017/2018 odohral za Nitru v základnej časti a play off dokopy 52 zápasov, v ktorých nazbieral tri góly a 14 asistencií.

Foto: Ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM