Monika Földešiová Rôzne

O Demitrovom štadióne padne rozhodnutie v pondelok

Viac svetla do neprehľadnej situácie okolo hokejového klubu Dukla Trenčín by mala vniesť tlačová konferencia, ktorú mesto Trenčín uskutoční v piatok (1.6.), resp. najneskôr v pondelok (4.6.). Vedenie mesta na nej bude informovať o výsledkoch rokovaní

„Tlačovku sme plánovali už na štvrtok, no keďže rokovania na trase poslanci, mesto, klub, investor stále prebiehajú, rozhodli sme sa zachovať určité dekórum až do skončenia týchto rokovaní,“ vysvetlil Nemec.
Generálny manažér Dukly Andrej Kollár dnes pre TASR uviedol, že klub netrpezlivo čaká na stanovisko mesta. „Sme pripravení vypočuť si ich. My sme už pánovi primátorovi Richardovi Rybníčkovi predstavili našu alternatívu, podloženú reálnymi číslami. Nateraz môžem povedať len toľko, že sa budeme tešiť každej dohode, ktorá bude v prospech hokeja v Trenčíne,“ uviedol. Na margo havarijného stavu chladiaceho zariadenia na štadióne poznamenal, že podľa stanoviska revízneho technika ide o riešiteľnú záležitosť, vyžadujúcu sumu 25.000 až 30.000 eur. „Od mesta v tejto chvíli potrebujeme jediné, aby sprevádzkovalo štadión. Chod klubu je už naša starosť a my mienime pokračovať v tom, aby bola Dukla pýchou nielen Trenčína, ale celého Slovenska,“ dodal Kollár.

tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM