Monika Földešiová Krimi

Po fašistických heslách prišiel na rad nôž

Trenčianski policajti pátrajú po dvojici mužov, ktorí 25. marca pred polnocou vykrikovali v Trenčíne fašistické heslá a vzápätí napadli s nožom v ruke dvoch mužov. Polícia prípad vyšetruje ako zločin podpory a propagácie skupín smerujúcich k potláčan

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, neznámi páchatelia po tom, ako vykrikovali fašistické heslá, na Sládkovičovej ulici napadli nožom 29-ročného muža z Nemšovej a 27-ročného Dubničana.
„Staršiemu z napadnutých mužov spôsobili zranenie, ktoré mu jednorazovo ošetrili vo fakultnej nemocnici v Trenčíne a mladšiemu z dvojice napadnutých spôsobili bodné poranenia v oblasti rebier. Poškodený muž utrpel zranenie s predbežnou dobou liečenia asi 14 dní a je hospitalizovaný v trenčianskej nemocnici,“ uviedla Antalová.
Ako dodala, útočníkmi boli dvaja muži vo veku 20–25 rokov. Jeden z nich mal oblečenú zelenú mikinu s kapucňou a druhý čiernu bundu na zips. Oboch zachytila kamera mestskej polície.
„Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení podozrivých osôb. Kto o nich môže poskytnúť akékoľvek informácie, nech kontaktuje políciu na známom telefónnom čísle 158,“ dodala Antalová.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM