Lenka Merava Kultúra

Podhájska Music Fest už o necelý mesiac

Tradičný už piaty ročník Podhájska Music Fest sa koná od 15.do 16. júla na termálnom kúpalisku na Podhájskej, kde sa predstavia slovenské i české skupiny.

Návštevníci sa môžu tešiť na skupiny Extense , Nika Karch , From our Hands , The Paranoid a iné . Medzi najväčšie lákadlá patrí zlatý slávik – Desmod , česká skupina Vypsaná Fixa , bláznivé Horkýže Slíže a punk-rocková skupina Pipes and Pints.

Jednou z „NAJ“ kapiel , ktorá vystúpi bude slovenská punk-rocková formácia Ine Kafe . Skupina si vybrala festival v Podhájskej , ako jeden z troch letných festivalov , na ktorom vystúpia počas leta . Dokonca je to jediný festival na západnom Slovensku , kde ich budú môcť fanúšikovia vidieť , nakoľko líder kapely – Vratko , ktorý je pilotom má leteckú sezónu , vďaka ktorej musia počet letných koncertov obmedziť na minimálne množstvo. Okrem nej sa predstavia Alone , U.K.N.D. , HT a Borra. Špeciálnym hosťom festivalu bude Peter Nagy , ktorý odohrá svoje najväčšie hity . „Fesťákom“ nesmie ujsť ani známa Zóna A či Zoči Voči.

Už len aby sa „vydarilo“ počasie a letná festivalová nádielka na Podhájskej môže začať.

Nakoľko nám organizátor festivalu Podhájska Music Fest poskytol 10 vstupeniek do súťaže , tak ju práve v tomto momente vyhlasujeme !

Súťaž : Napíšte nám názvy 5 slovenských skupín , ktoré vystúpia na festivale Podhájska fest 15–16.júla 2011.

Odpovede posielajte na adresu trencin24@gmail.com do 30.júna 2011.

Výhercov budeme ihneď po vylosovaní kontaktovať.

Text: Lucia Sluková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM