Monika Földešiová Tlačové správy

Podnikanie v realitách: Alexandra Blažejová z Trenčína vám prezradí, ako na to

O tom, prečo sa oplatí podnikať na licenciu v oblasti realít, sme sa porozprávali s majiteľkou realitnej kancelárie v Trenčíne, Alexandrou Blažejovou.

Ilustračný obrázok k článku Podnikanie v realitách: Alexandra Blažejová z Trenčína vám prezradí, ako na to
Zdroj: Webnoviny.sk

1.Čím sa Directreal vo Vašom regióne líši od konkurencie?

Directreal sa v našom regióne líši hlavne v spôsobe práce, v prístupe k zákazníkom, v profesionálnom poradenstve, odbornosťou a spoľahlivosťou našich spolupracovníkov.

2.Aké aktivity vyvíjate v rámci svojho regiónu?

Samozrejme využívame všetky dostupné možnosti reklamy za účelom zviditeľnenia našej kancelárie, ako sú internet, reklama v tlači, bannery a promo akcie v nákupných strediskách. Taktiež vykonávame dobročinné aktivity na podporu detí zo sociálne slabších rodín.

3.Čo Vás v oblasti nehnuteľností najviac trápi vo Vašom regióne?

Neodbornosť a nekalé praktiky niektorých konkurenčných realitných kancelárii a ich zamestnancov.

4.Prečo ste sa rozhodli pre franšízu? Aké sú jej výhody?

Výhodou sú do detailu prepracované pracovné postupy, uľahčujúce spôsob práce a podstatne skvalitňujú celkový priebeh samotného obchodu. Tento druh spolupráce v plnej miere podporuje všetky marketingové, právne i náučné kroky.

5.Akým spôsobom naberáte nových maklérov?

Maklérov vyberáme na základe osobného pohovoru, vystupovania, schopnosti byť otvorený novým veciam, medzi ich najdôležitejšie vlastnosti by mali patriť: spoľahlivosť, čestnosť a schopnosť čo najpresnejšie pochopiť požiadavky zákazníkov.

Realitná sieť Directreal je najväčšou slovenskou sieťou realitných kancelárií, ktorá má svoje pobočky v rôznych mestách po celom Slovensku. Jedná sa o sieť s 30 kanceláriami a niekoľkoročnými skúsenosťami, ktorá počas svojho pôsobenia zrealizovala viac ako 6.000 obchodov. Svoje zastúpenie má aj v našom meste. Ako Directreal Profi ich nájdete v Trenčíne na Palackého 6790.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM