Webnoviny - Rôzne

Pohoda hlási vypredané

Pätnásty ročník multikultúrneho festivalu Pohoda s kapacitou 30-tisíc ľudí je vypredaný. Organizátori podujatia o tom dnes informovali na svojej oficiálnej webovej stránke pohodafestival.sk. Permanentky na festival, ktorý sa bude konať 7. až 9. júla

Na mieste mal trojdňový lístok stáť 89 eur, no žiadne vstupenky sa už na letisku predávať nebudú. Rovnako ako v minulých rokoch sa tam ale budú dať kúpiť lístky na ďalší ročník podujatia. Permanentky na Pohodu s poradovým číslom šestnásť sa budú dať zadovážiť za 44 eur, pričom do predaja uvoľnia 999 vstupeniek s touto cenou.

V areáli bude 500 prenosných suchých toaliet, 128 splachovacích WC, 132 spŕch, 82 gastro prevádzok, 8 veľkoplošných tienidiel, 6 zdravotných stredísk, 3 miesta pre nabíjanie telefónov, 2 bankomaty a jeden bazén. Bodkou za Pohodou bude rovnako ako minulý rok ekumenická bohoslužba, ktorá je na programe v nedeľu 10. júla od 8:00.

Kým vlani sa konala pred otvoreným priestranstvom, tentoraz bude v krytom O2 stagei, na ktorom len hodinu predtým ukončia svoj dídžejský set Djane Dolyx & Remo.Na 15. ročníku Pohody vystúpia takí zahraniční interpreti ako Madness, Pulp, M.I.A., Moby, Portishead, Junip, Beirut, Magnetic Man, dEUS, Lamb, Simian Mobile Disco alebo Public Image Ltd.

Zo slovenských interpretov to budú okrem iných Hex, Puding pani Elvisovej, Peter Lipa, Le Payaco, B-Complex, The Uniques alebo Gwerkova.

Návštevníci si budú môcť pozrieť aj filmy, zúčastniť sa na literárnych programoch, diskusiách, workshopoch, pozrieť si divadelné i tanečné predstavenia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM