Jaroslav Dodok Od Vás

Pohodu kôli silným búrkam v noci prerušili. Ľudia mali strach!

Páliace slnečné lúče večer vystriedala búrka. Približne o 20:45 sa nad letiskom v Trenčíne prehnala búrka sprevádzaná hrmením, bleskami a vetrom, počas ktorej boli prerušené všetky koncerty.

Búrka sa však vybláznila asi za 40 minút a teraz už opäť všetko pokračuje podľa plánu. Organizátori však varujú, že k podobnému vyčíňaniu počasia môže ešte počas dnešnej noci dôjsť.

Pozrite si ako vyzerala búrka na Pohode: [youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/Aj8_vmbAN­Q4[/youtube] Zdroj: Youtube

“Program pokračuje, ale s hodinovým posunom,” informoval Mário Gešvantner, PR manažér Pohody. Koncerty, ktoré prerušila búrka, však už pokračovať nebudú. Piatkový headliner, britská skupina Kasabian koncert odohrá v plánovanom čase. Ako informuje portál music-zone.eu organizátori po búrke skontrolovali celý areál a pódiá.

[blockquote]Podľa našich informácií našťastie počas búrky nedošlo k žiadnemu zraneniu, ľudia trpezlivo čakali, kým všetko prehrmí a teraz sa už opäť veselo venujú zábave. Je však možné, že sa nad Trenčínom preženie ďalšia búrka.Návštevníci festivalu:// ,,Domov sa nechystáme!"//[/bloc­kquote]

Napriek tomu, že búrka návštevníkov Pohody vystrašila, prečkali ju a z festivalu sa preč zatiaľ nechystajú.// “Búrku sme prečkali v jednom zo stánkov. Teraz sa ideme prezliecť, ale na festivale ostávame,” povedala návštevníčka festivalu Andrea krátko po skončení búrky. “Ešte predtým než to vypuklo som bežala do stanu. Hneď som volala všetkým kamarátom či sú v poriadku a strážila som stan, aby nič neodfúklo,”// povedala Eva. Niektorí ľudia sa usilovali presunúť aj na leteckú vežu, no tam organizátori pustili iba matky s deťmi.

Na paniku a strach upozorňovali aj cez Twitter:

[blockquote],,Vstup na parkovisko total chaos nezvládnuté nikto nevie nič, autá sa kopia…„informoval jeden tweet. Na paniku upozorňuje aj ďalší príspevok: ,,Don't panic just yet!,“ (Neprepadajte zatiaľ panike). [/blockquote] [blockquote]Aj čitatelia Student24 nám napísali o aktuálnej situácii na festivale: ,,Je 21:30 a my sa musíme skrývať, aby sa nám nič nestalo. Niektorí chcú hudbu, iní však kričia a majú strach z búrky," napísala nám Ivana (22r).[/blockquote]

Počasie sa tesne pred desiatou hodinou večer upokojuje, vietor už nie je taký silný ako doteraz. Blesky na chvíľu prestávajú. ,,Dúfam, že mi teraz pribudne miliarda follower, pretože sme málom prišli o život. Búrka ako prasa," dodal posledný príspevok na Twitteri.

student24/music-zone.eu foto: youtube

pohoda
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM