Monika Földešiová Krimi

Polícia si posvieti na vodičov nákladných áut a autobusov

Príslušníci Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne si tento týždeň posvietia na vodičov nákladných automobilov. TASR o tom informoval zástupca trenčianskej krajskej policajnej hovorkyne Pavol Kudlička.

„Každý deň v týždni od 23. do 29. júla budú vykonávané v Trenčianskom kraji osobitné kontroly zamerané na kontrolu nákladných vozidiel, autobusov a dodržiavanie povinností ich vodičov. Dňa 30. júla sa uskutoční v Trenčianskom samosprávnom kraji spoločný výkon služby so zameraním na kontrolu dodržiavania ustanovených a obmedzených rýchlostí jazdy, kontrolu dodržiavania povinností účastníkov cestnej premávky a pravidiel cestnej premávky chodcami, cyklistami a kontrolu dodržiavania povinností vodičov motorových vozidiel voči chodcom na priechodoch pre chodcov,“ spresnil Kudlička.
Ako dodal, policajti budú tento týždeň dohliadať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky aj na kultúrno–spoločenských podujatiach – zraze motorkárov v rekreačnom stredisku Dubník pri Starej Turej a Slávnostiach bratstva Čechov a Slovákov na Javorine.

tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM