Monika Földešiová Krimi

Pomoc na cestách: Polícia vsádza na bezpečnosť

Krajský dopravný inšpektorát v Trenčíne pripravuje v tomto týždni na cestách Trenčianskeho samosprávneho kraja niekoľko preventívnych a bezpečnostných akcií. TASR o tom informoval zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne

„Od pondelka do piatka 13. júla budú postupne vo všetkých okresoch TSK preventívne kontroly za účasti pracovníkov Slovenského Červeného kríža so zameraním na preverenie úrovne vedomostí vodičov z poskytnutia prvej pomoci v súvislosti s cestnou premávkou, obsahom a druhom lekárničiek pre cestnú dopravu,“ ozrejmil Kudlička.
Ďalšie špeciálne akcie plánujú policajti v súvislosti s víkendovými Beckovskými slávnosťami, kde očakávajú účasť až 5000 ľudí, rovnako ako na počas hudobného festivalu letná pauza v Prievidzi 14. júla.
„V súvislosti s uvedenými podujatiami chceme požiadať vodičov motorových vozidiel pohybujúcich sa v týchto lokalitách, aby zvýšili svoju opatrnosť a ohľaduplnosť a plne sa venovali vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke,“ uzavrel Kudlička.

tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM