Tlačové správy

Predajňa FARMFOODS: Výnimočné potraviny otvárajú už od 15. decembra v Trenčíne

Krátky potravinársky reťazec FARMFOODS – Výnimočné potraviny, ktorý ponúka kvalitné výrobky zo slovenských fariem, sa rozšíri o novú predajňu. Od 15.12. si produkty bez geneticky modifikovaných organizmov, prídavných látok, aditív a konzervantov budú môcť zákazníci kúpiť aj v Trenčíne.

Ilustračný obrázok k článku Predajňa FARMFOODS: Výnimočné potraviny otvárajú už od 15. decembra v Trenčíne
8
Galéria
Zdroj: FARMFOODS

Sme slovenskí poľnohospodári, ktorí sa po rokoch frustrujúceho sledovania vývoja slovenského trhu s potravinami rozhodli konať. Čoraz viac zahraničných výrobkov na pultoch našich obchodov, plno lacných náhrad, umelých prídavných látok a nekalé obchodné praktiky viedli ku krachu mnohých poctivých slovenských výrobcov.

Kvalitné rastlinné a živočíšne produkty z našich fariem pritom dlhé roky končia na pultoch v zahraničí, spracovávané sú u veľkých zahraničných producentov a cestou, ktorú musia prekonať, strácajú svoju výnimočnosť. Už dlhšiu dobu nás trápi nedostatok pozornosti a dôležitosti, ktoré tejto situácii prináležia. Preto sme sa rozhodil robiť veci inak, spojiť svoje sily a urobiť všetko preto, aby sme priniesli naozaj výnimočné slovenské potraviny z našich fariem priamo na váš tanier.

Zdroj: FARMFOODS

Od začiatku budovania farmárskeho reťazca FARMFOODS dbáme na široký rozsah detailov, jedinečnosť vlastných výrobných postupov nad rámec platných noriem pri starostlivosti o pôdu, pestovaní rastlín, kŕmení a welfare zvierat, hygiene a technológii výroby, ktoré dotvárajú výnimočnosť našich potravín.

O pár dní sa reťazec FARMFOODS rozšíri o ďalšiu predajňu. V piatok, 15. 12., bude otvorená obslužná predajňa s výnimočnými potravinami zo slovenských fariem. Nájdete ju na Vajanského 4 pri OC Prior.

Zdroj: FARMFOODS

Otvorené bude od pondelka do piatka od 7:30 do 18:30, v sobotu od 7:30 do 13:30. Viac o ponuke nájdete na http://www.farmfoods.sk a FARMFOODS – výnimočné potraviny.

Zdroj: FARMFOODS
Zdroj: FARMFOODS
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM