Správy

Radi fotíte a chcete lepšie vybavenie? Stačí 1 fotka a hráte o špičkové zariadenie

Za 1 fotku kvalitná kamera, špičkový mobil a okuliare na virtuálnu realitu. Fotosúťaž partnerského portálu epohoto.sk končí o pár dní. Využite šancu a zmeňte svoje foto spomienky.

Ilustračný obrázok k článku Radi fotíte a chcete lepšie vybavenie? Stačí 1 fotka a hráte o špičkové zariadenie
Zdroj: ephoto.sk

Máte radi panoramatické fotografie, po ktorých sa možno „pohybovať“? Chcete svojim priateľom sprostredkovať autentický zážitok z dovolenky či svadby? Riešením je 360-stupňová fotografia, vďaka ktorej sa divák poľahky prenesie na romantickú pláž, horský štít alebo rodinnú oslavu.

ČÍTAJTE AJ: Selfie aj vo virtuálnej realite? Zabudnite na nudné zábery a ukážte priateľom viac

Cena za 1 000 eur

Hoci 360-stupňovú fotografiu vytvoríte aj bez osobitného zariadenia a znalosti komplikovaných postupov, so špeciálnym kitom od Samsungu dokážete zázraky. Ako ho získať?

Zapojte sa do fotosúťaže partnerského portálu epohoto.sk, ktorá potrvá do 15. septembra 2016. Tému si volíte sami, jedinou podmienkou je formát – 360-stupňová sférická fotografia. Keďže ide o divácky atraktívny, ale netradičný formát, na partnerskom portáli ephoto.sk nájdete niekoľko dobrých rád od profesionálneho fotografa Karola Srnca.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: Nájdite ten správny uhol: Tu je 9 tipov pre lepšie panoramatické fotografie

O čo hráte?

Bodovať môžete s 360-stupňovými sférickými fotografiami, ktoré vznikli v prírode, meste, zaujímavom interiéry či na rodinnej oslave. Rozhodujúci je originálny nápad. Fotografie môžete prihlásiť tu. V hre je atraktívny balíček v hodnote 1 000 eur, ktorý pozostáva zo špičkového smartfónu Galaxy S7, 360-stupňovej kamery Samsung Gear 360 a okuliarov pre virtuálnu realitu Samsung Gear 360.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Aj svet virtuálnej reality kráča s dobou. Súťažte a vyhrajte najnovšie vychytávky

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM