Webnoviny - Rôzne

Titul Zlatý Amos získala učiteľka Koštialiková z Ilavy

Titul Zlatý Amos s insígniami – koruna a žezlo, ako aj šek v hodnote 3500 Eur získala v jubilejnom piatom ročníku Jana Koštialiková – zo Základnej školy Medňanská v Ilave.

Titul Amos press, cenu Slovenského syndikátu novinárov – víkendový pobyt v Kúpeľoch Štós, získala Monika Hustáková – Gymnázia Vrútky.

Titul Amos sympaťák a šek na 1000 získala Božena Dudášiková – učiteľka ZŠ Pri Podlužianke Levice, ktorej v internetovom hladovaní dalo hlas 7 072 žiakov.

„Finále ankety sa nieslo v slávnostnej atmosfére, pretože sme oslavovali 5. jubilejný ročník. Vo finálovom kole súťažilo 8 učiteľov, presnejšie 7 učiteliek a 1 učiteľ,“ informovala riaditeľka ankety Zlatý Amos Renáta Vadásyová. Doložila, že žiaci základných a stredných škôl do jubilejného piateho ročníka Zlatého Amosa prihlásili 48 učiteľov z celého Slovenska.

„Extra kategória v tomto ročníku – Pedagóg, na ktorého s oplatí spomínať, sa niesla v milej a dojemnej atmosfére, pretože všetci navrhnutí učitelia prišli osobne,“ povedala Vadásyová. Najstarší učiteľ Jozef Kancír mal 84 rokov a získali pobyty v rekreačnom zariadení v Kežmarský Žľaboch vo Vysokých Tatrách.

Titul Zlatá škola a šek v hodnote 1000 EUR získala ZŠ Široké, Prešovský kraj.

Cenu za najlepší príbeh – šek v hodnote 200 eur, získal Michal Mário Šťastný z Gymnázia z Vrútok. Hlavým organizátorom ankety je Odborový zväz pracovníkov školstva a vedy na Slovensku, spoluorganizátorom je Košický samosprávny kraj.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM