Webnoviny - Hokej

Tomík rozviazal kontrakt s Duklou Trenčín

Hokejová Dukla Trenčín prišla o svojho doteraz najproduktívnejšieho hráča. Vo štvrtok sa s vedením klubu dohodol na uvoľnení Róbert Tomík.

„Nechceli sme to šiť horúcou ihlou, sadli sme si s Róbertom a trénermi vo štvrtok predpoludním. Požiadal nás o uvoľnenie z osobných dôvodov. Napokon sme sa dohodli, aj keď budeme mať problémy, keďže v našej zostave absentujú Andrej Kollár a Michel Miklík. Momentálne absolvujú zdravotné vyšetrenia a v piatok by sme mohli byť múdrejší o ich dĺžke liečby. Všetko je čerstvé, ale snažíme sa situáciu riešiť a obzeráme sa po prípadných nových tvárach,“ povedal pre agentúru SITA generálny manažér Dukly Eduard Hartmann.

Tomík sa do Dukly vrátil v závere septembra. Majster sveta z Göteborgu v drese slovenskej reprezentácie sa vtedy dohodol s Trenčínom na zmluve do konca sezóny. Tridsaťtriročný Tomík v minulosti účinkoval aj v Česku, Švédsku, Rusku, Nemecku a Fínsku. Na Slovensku si obliekol okrem trenčianskeho aj dresy Dubnice, Slovana Bratislava a Liptovského Mikuláša. Tomík odohral v tejto sezóne za Duklu 24 stretnutí, v ktorých dal 10 gólov a na ďalších 18 prihrával.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM