záruba martin Rôzne

Trenčianska nadácia podporí novomestské Nápady na Váhu

(TASR) – Projekty týkajúce sa voľného času detí a mladých ľudí, vzdelávania, kultúry, športu, podpory tradícií, sídliskových aktivít, pomoci zdravotne postihnutým, skvalitňovania životného prostredia, prevencie kriminality a podobne môžu od dnes podá

V grantovom kole Nápady na Váhu rozdelí Trenčianska nadácia s podporou spoločnosti Emerson 3000 eur.
„Od 5. septembra 2011 môžu organizácie alebo aktívne neformálne skupiny z Nového Mesta nad Váhom požiadať o poskytnutie grantu na svoje verejnoprospešné aktivity v rámci pravidiel tohtoročného piateho grantového kola Trenčianskej nadácie. Finančné prostriedky sú určené na podporu projektov zo všetkých oblastí života obyvateľov Nového Mesta nad Váhom,“ informovala TASR správkyňa Trenčianskej nadácie Alena Karasová s tým, že termín uzávierky na predkladanie projektov je 7. október 2011 a všetky informácie a formuláre sú od dnes dostupné na webovej stránke nadácie.
Trenčianska nadácia existuje už takmer 11 rokov a od začiatku bez prerušenia poskytuje granty iným menším neziskovým organizáciám aj jednotlivcom na realizáciu dobrých projektov. „Vieme, komu ich dávame, prácu mnohých mimovládnych organizácií poznáme nielen z grantových žiadostí, ale aj z osobnej skúsenosti a konkrétnej spolupráce na projektoch. Dokážeme malé čiastky poskladať do väčšej sumy tak, aby naozaj pomohli. Rovnako starostlivo pracujeme s veľkými aj malými peniazmi,“ dodala Karasová. Pripomenula, že za 10 rokov existencie v grantových kolách poskytli rôznym organizáciám a projektom 91.855 eur.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM