Rôzne

Trenčianska nadácia podporí projekty v regióne: Kto sa môže uchádzať o grant?

Miestna nadácia podporí projekty v troch okresoch nášho kraja. Aká je maximálna odporúčaná výška podpory jedného projektu?

Ilustračný obrázok k článku Trenčianska nadácia podporí projekty v regióne: Kto sa môže uchádzať o grant?
Zdroj: TASR

Na podporu projektov týkajúcich sa voľného času detí a mladých ľudí, kultúry, športu, skvalitňovania životného prostredia, sídliskových aktivít, podpory tradícií, prevencie kriminality, vzdelávania i pomoci zdravotne postihnutým je zameraná grantová výzva Trenčianskej nadácie v Trenčíne.

Ako informovala správkyňa Trenčianskej nadácie Alena Karasová, o grant sa môžu uchádzať mimovládne organizácie, kultúrne a voľnočasové inštitúcie či neformálne skupiny obyvateľov z okresov Trenčín, Ilava a Bánovce nad Bebravou. Maximálna odporúčaná výška podpory jedného projektu je 500 eur.

Nadácia pomôže záujemcom zostaviť projekt v súlade s grantovou výzvou, pripraví ich pre projektové a finančné riadenie projektu a jeho propagáciu počas realizácie.

Uzávierka predkladania projektov bude 6. apríla 2018. Do tohto termínu musia byť projekty doručené do kancelárie Trenčianskej nadácie na Kniežaťa Pribinu 3, 911 01 Trenčín. Členovia Klubu darcov projekty vyhodnotia 17. mája, úspešné projekty bude možné realizovať do konca roka 2018.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM