Lenka Merava Hokej

Trenčín zaspal počas tretej tretiny a aj predĺženie

MsHK DOXXbet Žilina a Dukla Trenčín sa dnes stretli na zimnom štadióne v Žiline.

Už v úvode stretnutia zažíval trenčiansky brankár Vladimír Kováč krušné chvíle. Tak to bolo až do konca. Krásne a zaujímavé výmeny boli na oboch stranách, ale akčnejší boli Žilinskí hráči a vydobyli si viacero šancí hrať pred Trenčianskou bránou. Naopak Trenčania boli viac-menej pasívny a hrali zväčša len obranu. Medzi najaktívnejších trenčianskych hráčov patrili Milan Hruška, Radoslav Tybor, David Turoň a Tibor Melichárek. Z domácich to boli Tomáš Petruška,Václav Stupka a Milan Drevenák.

Počas prvej tretiny sa ani jednému mužstvu nepodarilo streliť gól. Podobne pokračovala aj druhá tretina. To sa zmenilo až na jej konci, kedy domáci strelili gól. Musel ho ale potvrdiť videosudca, pretože nebolo isté či gól nepadol až počas prestávky. Gól bol uznaný a tak v 39 minúte a 59 sekunde strelil svoj prvý gól Peter Őlvecký, ktorému asistovali Tibor Melichárek a Ján Pardavý.

Na víťazstvo to nestačilo. Trenčania, ktorí zaspali tretiu tretinu dostali od Žilinčanov vyrovnávajúci gól v posledných sekundách záverečnej tretiny. Žilinčania odvolali brankára a v počte šiestich hráčov sa im podarilo v 59 minúte a 34 sekunde zmeniť skóre na 1:1. Autorom gólu je Jakob Milovanovič. Asistovali mu Tomáš Petruška a Dušan Devečka. Trenčania zaspali aj počas predĺženia a tak sa stav zmenil až po nájazdoch, kedy žilinský hráč Tomáš Petruška ako jediný presunul puk za chrbát brankára Vladimíra Kováča a postaral sa o Víťazstvo Žiliny nad Trenčínom 2:1.

TNZE
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM