Lenka Merava Hokej

Trenčín zdolal Nitru na domácej pôde 6:4

Včera sa proti sebe stretli na domácej pôde Dukla Trenčín a HK Nitra. V úvode Trenčania hviezdili a v prvej tretine strelili štyri góly.

Nitrania sa nevedeli chytiť, sem-tam sa dostali k puku. Nevedeli akú stratégiu majú voliť na Trenčanov. V druhej tretine Trenčania prestali hrať. Mysleli si, že úvod je dostatočný a stačí im skóre štyri nula. V tom sa, ale prerátali. Nitrania pozbierali všetky svoje sily a dokázali domácim, že sú rovnako dobrí ako oni. Počas trenčianskeho oddychu strelili hostia dva góly.

Ani v tretej tretine sa Dukla neprebrala. Stále mala čas, akoby si vravela máme vás pod kontrolou. Po tom čo Nitra strelila tretí gól, začali sa aj trenčianski chlapci pomáličky preberať. Veď skóre 4:3 nebolo až také ideálne a fanúšikovia čakali od domácich zaisťujúci víťazný gól. Obávali sa, že v poslednej minúte by Nitrania odvolali brankára a mohli dať vyrovnávajúci gól, poprípade po predĺžení zdolať ich favoritov. To sa však nestalo, lebo na posledných päť minút sa zobudil aj Trenčín a po sebe strelil dva góly. Čo znamenalo, že Nitra ich už nezdolá v tomto zápase. Hostia však hrali do konca a v posledných sekundách tretej tretiny strelili štvrtý gól. Najlepšími trenčianskymi hráčmi zápasu Radoslav Tybor a Ján Pardavý.

1. tretina Tybor Radoslav (Tvrdoň Roman), Branislav Jánoš (Tybor Radoslav), Kováč Vladimír (Pardavý Ján, Hruška Milan), Naurov Alexander ( Filo Martin, Koložváry Ivan)

2. tretina Šumichrast Martin (Polák Jiří), Šumichrast Martin (Špilár Gabriel, Štefanka Miroslav)

3. tretina Korhoň Ľubomír (Šumichrast Martin , Novák Michal), Gašparovič Jakub (Pardavý Ján, Hlavačka Martin), Tybor Radoslav (Hruška Milan, Branislav Jánoš), Ručkay Henrich (Štefanka Miroslav, Špilár Gabriel)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM