Tlačové správy

Vynovené bývanie ako vianočný darček

Vynovené bývanie. Aj tak môže vyzerať darček, ktorý dáte svojej rodine pod vianočný stromček.

Ilustračný obrázok k článku Vynovené bývanie ako vianočný darček
Zdroj: Dnes24.sk

Samozrejme obrazne, ale o to viac zo srdca. Veď si len predstavte, čo povie žena na novú kuchynskú linku so vstavanými elektrospotrebičmi, alebo ako sa zatvári muž, keď zistí, že športové prenosy môže sledovať na novom televízore. O deťoch ani nehovoriac.

Áno, blížiace sa Vianoce sú vynikajúcou príležitosťou obdarovať svojich najbližších vrátane seba samého niečím nový do domácnosti. Zostáva už len dobre vybrať a potom sa ešte správne rozhodnúť pre najvyhovujúcejší spôsob financovania. Pozrime sa spoločne na jeden z najlepších, ktorý prináša Prvá stavebná sporiteľňa. (Banka, pre ktorú je poskytovanie správnych riešení samozrejmosťou. Presvedčte sa sami.)

Na zariadenie domácnosti

Povedzme, že si chcete kúpiť niečo praktické a užitočné do svojho bytu alebo rodinného domu. Ak nemáte dostatok finančnej hotovosti, je vhodné, aby ste siahli po našom úvere na zariadenie domácnosti. Vďaka nemu si za výhodných podmienok kúpite napríklad nábytok, kuchynskú linku, kúpeľňový mobiliár, bielu aj čiernu spotrebnú elektroniku, koberce, závesy na okná alebo hoci aj umelecké dielo.

Dôvody prečo áno

Určite vás zaujímajú hlavné parametre tohto úveru. Vďaka nemu získate prostriedky do 7 000 eur. Má priaznivú úrokovú sadzbu, ktorú sme nedávno znížili o celé jedno percento. Táto sadzba sa nezmení počas celej doby splácania. Úver na zariadenie domácnosti od PSS, a. s., môžete mať aj bez predchádzajúceho sporenia, bez zakladania nehnuteľnosťou, i bez bločkov a faktúr.

Želáte si viac peňazí?

Možno však budete potrebovať viac peňazí. Povedzme na väčšie stavebné úpravy, ako je napríklad zmena dispozície vášho bývania, výmena podláh, okien, dvier či zhotovenie a osadenie nového vstavaného nábytku. V tom prípade odporúčame úver na financovanie bývania. Ak ste pre banku neznámy klient (nesporíte, ani ste nikdy nič nesplácali), bez zakladania nehnuteľnosťou a za výhodných podmienok vám poskytneme prostriedky až do výšky 15 000 eur. Splácanie takéhoto úveru si môžete nastaviť až na 30 rokov, jeho úroková sadzba je nízka, vybavíte si ho rýchlo a tiež lacno. Nemusíte totiž platiť znalcovi za posudok ani poplatok za vklad do katastra nehnuteľností. V prípade, že ste náš sporiaci klient, výška vášho úveru za týchto podmienok môže dosiahnuť až do 50 000 eur.

Viac informácií získate na www.pss.sk, alebo zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM