Monika Földešiová Tlačové správy

Zateplenie so SMARTwall vám ušetrí čas a peniaze

Stavebná sezóna je opäť za dverami a mnohí majitelia domov v nej plánujú zatepliť fasádu svojich príbytkov. Ak si chcú zabezpečiť účinné zateplenie, ktoré im znížia výdavky na prevádzku domácnosti a prinesú nový komfort bývania, riešením pre nich bude fasádna doska z minerálnej vlny SMARTwall.

Ilustračný obrázok k článku Zateplenie so  SMARTwall vám ušetrí čas a peniaze
Zdroj: Dnes24.sk

Viac výhod v jednom

Na trh tepelno – izolačných materiálov každoročne prichádzajú novinky s vylepšenými vlastnosťami. Pribudlamedzi ne aj fasádna doska so špeciálnym nástrekomSMARTwall, ktorá výrazne urýchli aplikáciu a uľahčí manipuláciu. Ak sa rozhodnete pre tento inovatívny produkt, môžete do konca mája okrem zľavy zároveň vyhrať aj SMARTfón.

Prečo si vybrať SMARTwall? Vďaka rýchlejšej aplikácii a jednoduchšej manipulácii prinášajú produkty SMARTwall všetkým – realizátorom aj investorom jednoznačné skrátenie celkového času realizácie zatepľovacích prác a zároveň zaujímavú úsporu použitého lepidla a stierkovacej hmoty.

Povrchový film znižuje aj prašnosť pri manipulácii, s doskou sa jednoducho narába a ľahko sa reže. Realizátorom i investorom táto novinka ušetrí nielen čas, ale aj náklady na komponenty potrebné k zatepľovaniu a prenájom zariadení staveniska. Spotreba lepiacej a stierkovacej hmoty sa pri použití SMARTwall podľa interných testov Knauf Insulation zníži až o 35 %. Tieto aspekty sa prenášajú do finálnych nákladov na celkové zateplenie objektu.

Riešenie mnohých problémov

Okrem rýchlosti aplikácie nezabúdajte ani na ďalšie benefity, ktoré môžete zateplením získať. Na rozdiel od iných tepelno – izolačných produktov prinášajú produkty z kamennej minerálnej vlny aj vysokú požiarnu bezpečnosť, vynikajúce zvukovo – izolačné schopnosti a tiež nízky difúzny odpor izolačnej vrstvy, čo zabezpečuje priaznivú paropriepustnosť.

Minerálne izolácie majú takmer nulovú tepelnú rozťažnosť, teda zmeny teplôt nespôsobujú žiadne tvarové zmeny, čo zamedzuje vzniku tepelných, zvukových a požiarnych mostov.Novinka SMARTwall všetky tieto výhody zachováva pri rýchlejšej a výrazne komfortnejšej aplikácii. Ocenia ju nielen realizátori, ktorým zjednoduší prácu, ale aj majitelia domov, ktorým ušetrí čas a peniaze. Viac informácií na www.knaufinsulation.sk alebo fasadnadoska.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM