Barbara Dallosová Krimi

Desivé ZÁBERY z miesta nehody: Ohlušujúci náraz! Mladučká vodička zomrela na mieste

Jazda potme a na mokrej ceste sa stala mladej žene osudnou. Mnohopočetným zraneniam na mieste podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Desivé ZÁBERY z miesta nehody: Ohlušujúci náraz! Mladučká vodička zomrela na mieste
3
Galéria

Smrť kosila na ceste v okrese Nové Mesto nad Váhom. K tragédii došlo v stredu (23. 11.) večer v smere od obce Čachtice v miernej zákrute na mokrej ceste. Nehodu opísala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Nemala šancu

Vodička v Alfa Romeo dostala šmyk a prešla do protismeru. To sa jej stalo osudným. Zrazila sa s oproti idúcim Suzuki Vitara, za volantom ktorého sedel 23-ročný muž.

25-ročná vodička po silnom náraze utrpela mnohopočetné zranenia, ktorým podľahla na mieste. Zranenia podľa policajtov utrpela aj trojčlenná osádka vozidla Suzuki Vitara. Mladý vodič zo Suzuki po nehode nenafúkal.

Už druhá tragédia

„Polícia v Novom Meste nad Váhom začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Do vyšetrovania bol pribratý znalec z odboru cestná doprava. Bližšie okolnosti s príčiny nehody budú predmetom vyšetrovania,“ uvádza nateraz k nehode polícia.

Muži zákona zároveň prehovárajú vodičom do duše. Dni sú kratšie, cesty často mokré a zvýšená opatrnosť je na mieste. Tento týždeň ide v Trenčianskom kraji totiž už o druhú tragickú nehodu. V utorok došlo k smrteľnej nehode medzi obcami Ladce a Košeca.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

NÁRAZ BOL TAK SILNÝ, ŽE MLADÁ ŽENA NEMALA ŠANCU PREŽIŤ ☑️Tento týždeň ešte neskončil a v Trenčianskom kraji sa stala už...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Wednesday, November 23, 2022

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM