Rôzne

Nenechajte si ujsť JEDINEČNÝ festival! Deň s Mufuzou prinesie skvelý PROGRAM

Hudobníci, herci, športovci a ďalšie známe osobnosti spojili sily a lákajú na jedinečný festival. Počas popoludnia si užijeme šport, zábavu aj dávku kultúry.

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ujsť JEDINEČNÝ festival! Deň s Mufuzou prinesie skvelý PROGRAM
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA

Futbalové ihrisko v obci Ostrov neďaleko Piešťan už v sobotu 1. júla ožije lákavým podujatím. Blíži sa pojazdný festival Deň s Mufuzou. Zábavná akcia odštartuje o 13.00 hodine a prinesie program pre všetky vekové kategórie.

Jedinečná šou nemá na Slovensku a v okolitých krajinách obdobu, tak si ju nenechajte ujsť!

MUFUZA je skratka Mužstva futbalových zázrakov. Tvoria ho známi herci, speváci, športovci a moderátori. Diváci tak v obci Ostrov uvidia množstvo známych tvárí, ktoré si pre nich pripravili niekoľkohodinový program plný športu, hudby a zábavy.

Koncerty a športové zápolenie

Všetko odštartuje o 13.00 hodine programom pre deti. Predstavia sa Šašovia Čimbo & Bimbo a Kúzelník Ivan. Poteší aj Divadielko pre deti Ty si iná ako ja (Zuzka Kyzeková & Miška Kapráliková).

O dve hodiny neskôr si užijeme Koncert rockových klasikov (Marián Greksa, Henry Tóth a Laco Kováč).

Už o 16.00 hodine príde na rad Futbalová show Ostrov : Muzufa (Futbaloví internacionáli Štefan Maixner, Milan Ivana, Mario Breška, Filip Hološko, Tomáš Medveď, Dušan Borbely, hokejisti Braňo Jánoš a Robo Pukalovič, pästiar a účastník OH v Tokiu Bandi Czemez, biatlonistka Martina Halinárová – Jašicová, umelci Ján Babjak, Martin Mňahončák, Majo Labuda, Rasťo Sokol a ďalší). O zábavu sa postará moderátor Stano Gális.

Zábava pre každého

Krásy folklóru o 17.30 predstaví hviezda Šláger TV, heligonkárka a speváčka Vlasta Mudríková. O pol hodinu neskôr zabavia Páni bratia Peter Niňaj a Róbert Puškár s hudobnou show skvelých virtuózov. O muzikálové a svetové melódie (18.30) sa postarajú sólisti opery SND Adriana Kohútková, Ján Galla a Ján Babjak. Uvidíme aj muzikálové hviezdy z Divadla na Novej Scéne – Romana Dang Vang, Monika Drgáňová, Jakub Ružička, Peter Makransky a René Štúr. Moderovať bude Ján Babjak.

O salvy smiechu nebude od 19.30 hodiny núdza počas programu Ftipák (Petra Kepeňová, Radka Kopriva, Rasťo Piško, Rasťo Sokol, Robo Pukalovič, Palo Topolsky, Majo Labuda a Martin Mňahončák), ktorý moderuje Ivo Hlaváček.

O 20.15 bude tanečnú súťaž o ceny Lets Dance moderovať Stano Gális. Svoje umenie ukáže aj muzikálová diva Mirka Gális Partlová (20.30) a roztočí to raper Suvereno (21.30). Všetko ukončí Oldies párty MUFUZA s DJ-om Robom Majlingom.

Vstupné na podujatie je vo výške 5 eur. Deti do 120 centimetrov majú vstup zadarmo.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

MUFUZA
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM