Marek Vatraľ Rôzne

Povinná výbava na Facebooku: 10 stránok, ktoré by mal mať lajknuté každý Trenčan

Facebook, klasika medzi sociálnymi sieťami, neobchádza ani naše mesto. Či už pre zábavu alebo z praktických dôvodov, tieto stránky je fajn mať polajkované.

Ilustračný obrázok k článku Povinná výbava na Facebooku: 10 stránok, ktoré by mal mať lajknuté každý Trenčan
Zdroj: pixabay

Aj tento článok ste zrejme našli na Facebooku… Všadeprítomnosť sociálnych sietí sa nedá poprieť. Modro-biela klasika medzi sociálnymi sieťami má milióny používateľov a medzi nimi, samozrejme, i Trenčanov. Vybrali sme niekoľko facebookových skupín, ktoré slúžia práve obyvateľom nášho mesta. Máte ich lajknuté všetky?

Mesto Trenčín

Oficiálna stránka radnice a dôverný zdroj informácií, ktoré s mestom súvisia. Mať ju lajknutú sa oplatí každému obyvateľovi. Takmer každý deň na nej pribúdajú aj dôležité oznamy, o ktorých by občania mali vedieť.

Trenčan

Praktická informačná skupina súvisiaca s našim mestom, ktorá má v súčasnosti viac ako desať tisíc členov. Návštevníci tu diskutujú o mnohých aktuálnych témach súvisiacich s Trenčínom a jeho okolím. Z času na čas tu pribudnú nielen raritné dobové fotografie mesta, ale aj vydarené snímky vhodné obdivu.

Trenčiansky útulok

Aktívne facebookové konto občianskeho združenia, ktoré sa dennodenne stará o opustených a týraných psov. Popri tom hľadá aj majiteľov zatúlaných psov, ktorí sa stratili. Ak sa napríklad momentálne rozhodujete pre adopciu nového člena vašej domácnosti, určite si ju lajknite.

Trenčiansky hrad

Klasika, ktorú ani nemôžeme nemať lajknutú. Množstvo zaujímavých podujatí na jednom mieste a kopec nádherných fotografií nielen hradu z rôznych ročných období.

Kultúrno-informačné centrum Trenčín

Pravidelný prínos informácií o kultúrnych podujatiach v meste a okolí. Ak sa zaujímate o divadelné predstavenia, koncerty, filmy, festivaly alebo športové podujatia, neváhajte si ju lajknúť ešte dnes, aby vám náhodou niečo neuniklo.

Share a ride Bratislava ←→ Trenčín

Že mnohí Trenčania často kvôli práci či štúdiu migrujú medzi svojim domovom a hlavným mestom, dokazuje aj obľúbenosť tejto skupiny. Komunikácia v nej má pomôcť zohnať odvoz v smere do a z Bratislavy, ale aj zefektívniť cestovanie a zaplniť prázdne miesta v autách. Stručné príspevky, často len s informáciami odkiaľ, kam a kedy, doplnenými o telefónne číslo, na timeline skupiny pribúdajú denne.

Trenčín na starých fotografiách

Stránka pre skutočných milovníkov histórie, ktorá súvisí s mestom a okolím. Ideálna na relax k popoludňajšej káve či čaju. Nájdete tu nielen množstvo dobových fotografií Trenčína, ale aj vzácnych pohľadníc. Ak máte radi nostalgiu, určite si ju lajknite a kochajte sa géniom loci starého, pôvodného mesta.

Trenčín Región

Užívateľsky jedna z najväčších stránok v našom okolí. V súčasnosti má viac ako 54 000 členov. Nájdete na nej mnoho zaujímavých tipov na výlety do blízkeho i vzdialeného okolia. Okrem pekných videí a fotografií sa tu môžete zapojiť aj do inšpiratívnych súťaží o zaujímavé ceny.

HK Dukla Trenčín

Ďalšia povinná jazda. Nájdete tu nielen športové výsledky vojakov, ale aj správy zo zákulisia klubu a mnohé ďalšie zaujímavé informácie o našom hokeji.

Trenčín 24

Náš portál prináša čitateľom bezplatne aktuálne informácie zo Žiaru nad Hronom a okolia už bezmála deväť rokov. Cez Facebook Trenčín24 sa dostanete k novinkám o dianí v meste, máte prehľad o mestskej a regionálnej politike, doprave, kultúre, športe, pred víkendom vám zas poradíme s tipmi na voľný čas alebo vám skrátime čas zaujímavým kvízom…

Poznámka: Ak máte tipy na iné zaujímavé stránky alebo skupiny súvisiace s Trenčínom, pošlite nám ich do súkromnej správy na našom FB alebo na email: vatral@global24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM