Samospráva Video Komunálne voľby

Richard Rybníček hovorí o volebnej rozprávke: „Dobro zvíťazilo nad zlom“, VIDEO

Znovuzvolený primátora Trenčína Richard Rybníček reaguje na zverejnené predbežné neoficiálne výsledky. Pripravený je aj na výzvy.

Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Novozvolený primátor Trenčína Richard Rybníček (nezávislý) bude robiť všetko pre to, aby presvedčil všetkých obyvateľov, že voľba neho je pre mesto správna. Úspešný je podľa svojich slov vďaka Trenčanom. Povedal to v nedeľu ráno v Trenčíne.

Mohlo by vás zaujímať

Obrovská sila

„Je to štvrtýkrát po sebe viac ako 70 percent. Je to obrovská sila, aj keď bola menšia účasť. Budem osobne robiť všetko pre to, aby som presvedčil všetkých obyvateľov mesta, že táto voľba je pre toto mesto správna, že je to o nás všetkých,“ skonštatoval Rybníček.

Tvrdí, že bez občanov by doteraz nebol úspešný. „Som úspešný vďaka našim Trenčanom, Trenčiankam a vďaka tomu, že tvoríme spoločnú rodinu," podotkol.

Správy z Trenčína a okolia

Výzvy

Rybníček avizoval, že Trenčanov a samosprávu čakajú spoločné výzvy vrátane rekonštrukcie starého cestného mosta, rekonštrukcie autobusovej a železničnej stanice i projektu Európskeho hlavného mesta kultúry.

Primátor zároveň vyzdvihol, že sa do mestského zastupiteľstva dostala „drvivá väčšina dobrých a slušných ľudí", čo je podľa neho pekný základ pre spoluprácu a vládnutie.

Staronový primátor sa poďakoval voličom, ktorých podporu si podľa svojich slov váži. Kampaň označil za dosť drsnú, pričom v istých chvíľach podľa neho prekračovala všetky hranice.

FOTO: Znovuzvolený primátor Trenčína Richard Rybníček reaguje na volebné výsledk
6
Galéria
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM