Filip Chudý Krimi

V Hornej Súči zranil chodkyňu, v Dolnej Súči poškodil auto: Hľadá sa kamión, FOTO

V Trenčianskom okrese prišlo k dvom udalostiam v susedných obciach, ktoré spolu majú súvis. Muži zákona žiadajú o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku V Hornej Súči zranil chodkyňu, v Dolnej Súči poškodil auto: Hľadá sa kamión, FOTO
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Trenčianski dopravní policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v stredu 2. decembra v čase okolo 17.10 hod. v Hornej Súči (okres Trenčín). Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Zranená chodkyňa

Ako ďalej uviedol, doposiaľ neznámy vodič viedol nákladné vozidlo s prívesom v Hornej Súči v smere jazdy od Vlčieho Vrchu do Trenčína, kde pri parkovisku pre autobusy v strede obce sa uvoľnil pri prejazde ľavotočivej zákruty z prívesného vozíka upínací popruh.

„Uvoľnený popruh začal rotovať vo vzduchu a železnou časťou narazil do nohy chodkyne, ktorá následne spadla na zem a utrpela zranenia,“ opísal Kudlička.

Poškodené auto

Neznáme nákladné vozidlo podľa jeho slov pokračovalo ďalej v jazde smerom na Trenčín, pričom pri prejazde pravotočivej zákruty v katastri obce Dolná Súča začal opäť rotovať vo vzduchu upínací popruh z prívesného vozíka, ktorý následne narazil do ľavej časti vozidla BMW.

Polícia hľadá svedkov uvedenej dopravnej nehody, ktorí by vedeli uviesť skutočnosti, ktoré by pomohli k jej objasneniu. Kontaktovať políciu môžete na známom telefónnom čísle 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky Polícia SR – Trenčiansky kraj formou súkromnej správy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Pozrite zábery z prípadu.

FOTO: Popruh z idúceho kamióna v okrese Trenčín zranil chodkyňu a poškodil auto
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM