Filip Chudý Rôzne

V Nemšovej budú krásne Vianoce: Anna vyhrala v očkovacej lotérii 101 000 eur

Ani zmena vysielacieho času nezabránila tomu, aby Anna z Nemšovej vyhrala poriadny balík. Kam pôjdu peniaze?

Ilustračný obrázok k článku V Nemšovej budú krásne Vianoce: Anna vyhrala v očkovacej lotérii 101 000 eur
Zdroj: www.rtvs.sk

Štátna lotéria, ktorá patrí pod ministerstvo financií, sa uskutočnila v priamom prenose deviatykrát. RTVS však reláciu Byť zdravý je výhra presunulo z nedele na sobotu, keďže prednosť má šou o pečení.

V poslednej sekunde

Aj počas sobotného večera moderovala lotériu dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Tak ako tomu bolo v predošlých dieloch, aj teraz sa žrebovali piati súťažiaci. Ako prvú vybrali pani Máriu z Varechoviec, ktorá síce telefón zdvihla, ale spojenie sa prerušilo, tak namiesto 101-tisíc jej na účet pribudne tisícka.

Ďalšia v poradí bola pani Mária zo Sniny, ktorá splnila všetky potrebné záležitosti a vyhrala 201-tisíc! Mala šťastie, pretože sa ozvala moderátorom v poslednej sekunde.

Viac správ zo Slovenska

Krásne Vianoce

Rovnako sa darilo aj pani Anne z Nemšovej, ktorá tak získala 101-tisíc. „To budeme mať krásne Vianoce. Mám totiž štyri deti a šesť vnúčatiek,“ povedala šťastná výherkyňa.

No, potom prišli dvaja vyžrebovaní, ktorým sa nedarilo. respektíve, vôbec nezdvihli telefón. Prišli tak vysoké výhry. Ide o Evu z Komárna a Jozefa z Krásnej Lúky. Znamená to, že počas budúcej soboty bude prvý vyžrebovaný hrať o 301-tisíc eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM