Krimi

Zdrogovaná matka jazdila zo strany na stranu: A to išla pre dieťa do škôlky!

Bánovskí policajti odhalili vodičku, ktorá jazdila pod vplyvom drog. Podľa nich išla vyzdvihnúť zo škôlky svoje maloleté dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Zdrogovaná matka jazdila zo strany na stranu: A to išla pre dieťa do škôlky!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Bánovskí policajti odhalili v Bánovciach nad Bebravou vodičku, ktorá jazdila pod vplyvom drog. Žena išla vyzdvihnúť svoje dieťa zo škôlky, policajti jej zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu zakázali. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Vodičku automobilu Hyundai zastavili a kontrolovali policajti po tom, ako spáchala niekoľko dopravných priestupkov a jazdila zo strany na stranu. Keď spozorovala hliadku, pokúšala sa policajtom vyhnúť a nebezpečným manévrom odbočila do jednej z ulíc.

„Vozidlo riadila 39-ročná žena, ktorá viditeľne javila známky požitia alkoholu alebo iných návykových látok. Dychová skúška u nej bola negatívna. Vyšetrenie v bánovskej nemocnici však preukázalo, že je pozitívna na omamné a psychotropné látky metamfetamín, amfetamín a cannabis,“ opísali policajti.

Matka – samoživiteľka išla v tomto stave podľa policajtov vyzdvihnúť zo škôlky svoje maloleté dieťa. „Policajti jej na mieste zadržali vodičský preukaz a zakázali ďalšiu jazdu. Vodičke v nemocnici odobrali biologický materiál na bližšie skúmanie, ktoré určí, či sa dopustila priestupku alebo trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodali.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM