Filip Chudý Krimi

Dopravná nehoda pri obci Horné Srnie: Auto prevrátené na strechu, zranený vodič

Okres Trenčín bol na začiatku víkendu dejiskom dopravnej nehody, pri ktorej prevrátené auto blokovalo cestu.

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda pri obci Horné Srnie: Auto prevrátené na strechu, zranený vodič
Zdroj: TASR

V katastri obce Horné Srnie (okres Trenčín) bola ohlásená dopravná nehoda jedného osobného motorového vozidla. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria hasiči z Dubnice nad Váhom s jedným zásahovým vozidlom.

Po príchode na ohlásené miesto bolo zistené, že osobný automobil zostal v dôsledku dopravnej nehody prevrátený na strechu, pričom blokoval oba jazdné pruhy. „Pri udalosti sa sa ľahšie zranila jedna osoba, ktorá sa nachádzala mimo postihnutého vozidla. Cesta v danom úseku bola neprejazdná,“ opísal Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči z Dubnice nad Váhom zabezpečili miesto udalosti a havarovaný automobil stabilizovali. Súčasne vykonali prvotné a druhotné vyšetrenie vodiča a do príchodu zdravotných záchranárov mu poskytli predlekársku pomoc.

Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči pomocou lanového autonavijáka postihnutý automobil prevrátili a následne odtlačili na priľahlú odstavnú plochu. K úniku prevádzkových kvapalín z havarovaného vozidla nedošlo. Dodal k sobotnej nehode Petrík.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM