Krimi

DRASTICKÝ útok! Na mol opitý muž UDIERAL partnerku do hlavy tĺčikom na mäso

Nadávky a vyhrážky smrťou sa skončili až útokom tĺčikom na mäso. Muža, ktorý už bol v minulosti trestaný, okamžite strčili za mreže.

Ilustračný obrázok k článku DRASTICKÝ útok! Na mol opitý muž UDIERAL partnerku do hlavy tĺčikom na mäso
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Trenčianska polícia vyšetruje nechutný prípad napadnutia ženy jej partnerom.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že páchateľ pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej hádke v byte napadol svoju družku. Do jednej ruky chytil kuchynský nôž a do druhej tĺčik na mäso,“ informuje polícia.

Ženu začal naháňať, pričom po nej kričal vulgarizmy a vyhrážal sa jej zabitím.

Udieral ju po hlave

Následne ju mal podľa polície päťkrát udrieť tĺčikom na mäso po hlave.

„Poškodenej sa našťastie podarilo z bytu utiecť pred bytovku. Páchateľ ju však aj vonku prenasledoval a vyhrážal sa jej smrťou. Útokom muža jej našťastie neboli spôsobené také zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie,“ dodáva trenčianska krajská polícia.

Polícia agresívneho muža zadržala a dala mu fúkať. Výsledkom bolo 3,60 promile alkoholu. Následne skončil v cele policajného zaistenia.

„Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Trenčín vzniesol obvinenie 45-ročnému mužovi pre prečin Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň na obvineného spracoval podnet na jeho vzatie do väzby,“ dodáva polícia s tým, že muž bol v minulosti už šesťkrát trestaný prevažne za majetkovú trestnú činnosť. Za aktuálny útok mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM