Marek Vatraľ Hokej

Dukla Trenčín zverejnila mrazivé VIDEO: Buď to cítite, alebo nie!

Krátke nostalgické zábery sú dôstojným obhliadnutím sa za slávnou históriou klubu, z ktorého sa medzičasom stala hokejová legenda.

Ilustračný obrázok k článku Dukla Trenčín zverejnila mrazivé VIDEO: Buď to cítite, alebo nie!
Zdroj: HK Dukla Trenčín

Len nedávno sme vás informovali, že hokejový klub Dukla Trenčín zmenil po štvrťstoročí nové logo. Nový retro vizuál obsahujúci motív Trenčianskeho hradu a nápis Dukla Trenčín s rokom založenia 1962 dôstojne pripomína pôvodnú históriu silnej značky, ktorá si za roky svojho pôsobenia získala zaslúžený rešpekt mnohých fanúšikov ľadového hokeja. Dominancia červenej a zlatožltej farby, ktoré klub vyjadrujú, dotvára spomínanému logu príznačný výraz, bez ktorého si už tento legendárny hokejový klub ani nedokážeme predstaviť.

Logo ale nie je všetko. Krátko na to zverejnil klub aj krátke propagačné video mapujúce jeho históriu od založenia až po súčasnosť. Vo vzácnych dobových záberoch nevidíme iba prvých hráčov Dukly Trenčín z prvej polovice šesťdesiatich rokov minulého storočia, ale aj pôvodnú atmosféru Trenčína pripomínajúceho génius loci.

Nostalgické zábery, v ktorých sa ukrýva veľký kus histórie klubu preto s dobovým logom adekvátne súvisia.

Časová os videa však pokračuje ešte ďalej. Dôsledne totiž zachytáva aj prvú polovicu deväťdesiatych rokov. Práve v tomto období sa v klube formovali elitní hráči, ktorí v súčasnosti patria do zlatého fondu slovenského ľadového hokeja.

Mrazivé tempo jednotlivých záberov pokračuje až do súčasnosti. Tu už ale končia slová. Svoje o tom vie aj klub Dukly Trenčín, ktorý je v súvislosti so zverejneným videom presvedčený, že „tu sa ťažko niečo vyjadruje slovami. BUĎ TO CÍTITE, ALEBO NIE. Toto sme my, toto je DUKLA TRENČÍN!“

Zdroj: Facebook

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM