Marek Vatraľ Krimi

FOTO priamo z miesta: Vážna nehoda na novom moste v Trenčíne

Podľa správy hasičov sa na novom moste zrazilo osobné motorové vozidlo s autobusom, pričom vodič automobilu sa vážne zranil.

Ilustračný obrázok k článku FOTO priamo z miesta: Vážna nehoda na novom moste v Trenčíne
2
Galéria
Zdroj: HaZZ Trenčín

Dopravná nehoda osobného motorového vozidla s autobusom sa stala na novom moste v Trenčíne. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria hasiči z Trenčína s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo prieskumom zistené, že následkom zrážky zostali obe vozidlá na kolesách, pričom blokovali jeden jazdný pruh. Pri dopravnej nehode sa vážne zranil vodič osobného motorového vozidla. V autobuse sa v čase udalosti nenachádzali žiadni cestujúci, iba vodič, ktorý z udalosti vyviazol bez zranení,“ upresnil dôsledky dopravnej nehody Marián Petrík.

Zasahujúci hasiči v súčinnosti so zdravotníkmi ZZS poskytli podľa Petríka zranenej osobe predlekársku pomoc a po stabilizovaní ju transportovali do sanitného vozidla ZZS. Následne podľa hovorcu na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom sorbčného koberca zachytili vytekajúce prevádzkové kvapaliny.

„Po zdokumentovaní udalosti príslušníkmi polície, hasiči asistovali pri naložení havarovaného automobilu na vozidlo odťahovej služby,“ doplnil Petrík.

Dopravná nehoda bola podľa Mariána Petríka ohlásená 13. decembra, krátko po jednej hodine na obed.

Dopravná nehoda na novom moste v Trenčíne
2
Galéria
Zdroj: HaZZ Trenčín

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM