Marek Vatraľ Kultúra Správy

Inšpirácie na nový týždeň v Trenčíne: Koncert No Name nie je všetko

Nový týždeň v našom meste ponúka dostatok podujatí rôzneho druhu. Pozrite si tipy našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Inšpirácie na nový týždeň v Trenčíne: Koncert No Name nie je všetko
Zdroj: TASR

Kinotip: Alita: Bojový anjel

18. 2. o 21:00 hod., Cinemax

James Cameron a Robert Rodriguez, dve výnimočné mená svetovej kinematografie, predstavia neobyčajný príbeh o páde anjela a zrodení bojovníčky.

Veľký stredoškolský SWAP oblečenia

19. 2. o 14:30 hod., Piaristické gymnázium J. Braneckého

SWAP (výmena) je ekologický spôsob ako si oživiť šatník bez toho, aby ste si zruinovali peňažensku i planétu. SWAP je „nakupovanie“ bez pocitu viny. Prineste si kúsky oblečenia, ktoré už nenosíte a odneste si nové.

Kinotip: Striedavá starostlivosť

19. 2. o 18:00 hod., Cinemax

Rozpad manželstva pre násilného otca a boj o opatrovníctvo, uprostred ktorého je dvanásťročný syn. Snímka ukazuje, že domáce násilie nie je jednoduché, že to nie je niečo čo príde a odíde. Musíte byť stále v strehu. Človek, ktorý vás ohrozuje, vás nechce nechať len tak odísť. A ak s ním máte syna, stáva sa jeho najväčšou zbraňou. Pri boji o opatrovníctvo stojí vaše svedectvo proti jemu. A sudkyňa nemusí rozhodnúť vo váš prospech.

Na vlastných nohách 3

19. 2. o 18:00 hod., Galéria Vážka

Trenčianska talkshow o tom, ako realizovať vlastné nápady a robiť to, čo máme radi a na čom nám záleží. Vo februári nám o svojej práci porozprávajú Marek Hattas, Miša Chmelíčková, Peter Michalík, Števo Oliš a Zuzana Vasková.

Svetobežnícke kino v Trenčíne – Gruzínsko

20. 2. o 18:30 hod., Country Bar–Kolkáreň Oscar

Krajina na úpätí Kaukazu, o ktorej nie len jej obyvatelia hovoria, že je to kúsok raja na Zemi. Svojou láskou k tejto krajine vás príde inšpirovať Andrea Turanská.

Kinotip: Pašerák

20. 2. o 20:00 hod., ArtKino Metro

Eastwood stvárňuje Earla Stona, osamelého 80-ročného muža na mizine s krachujúcim biznisom, ktorý dostane ponuku robiť obyčajného šoféra. Znie to jednoducho, no Earl nevedomky podpísal zmluvu na drogového kuriéra pre mexický kartel. Darí sa mu a dokonca tak dobre, že náklad sa mu prudko zväčšuje, až mu pridelia dozor. Nie je jediným, kto na Earla dohliada. Záhadný nový drogový pašerák sa dostal do hľadáčika húževnatého agenta úradu pre kontrolu obchodu s drogami, Colina Batesa. Hoci problémy s peniazmi pominú, hriechy minulosti začnú Earla dobiehať a nie je isté, či stihne napraviť svoje chyby, kým ho zákon či kartelové gorily dostanú.

No Name

21. 2. o 19:30 hod., Piano

Koncert známej slovenskej kapely.

Kinotip: Mrazivá pomsta

21. 2. o 20:00 hod., ArtKino Metro

Vitajte v Kehoe,v luxusnom lyžiarskom stredisku, kde sa teplota drží na –10 °C. Polícia tu nemá toho veľa na práci – až kým vodičovi snežného pluhu Nelsovi Coxmanovi (Liam Neeson) nezavraždia syna. Stane sa tak na objednávku drogového bossa menom Viking (Tom Bateman). Smútok sa postupne mení na hnev a Nels nedokáže myslieť na nič iné, len na pomstu. Vyzbrojený ťažkou technikou a vedomosťami z detektívnych románov začne po jednom likvidovať členov kartelu. A sneh na svahoch okolo mesta postupne mení svoju farbu zo žiarivo bielej na krvavo červenú…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Pozrite si aj video z Majstrovstiev Slovenskej republiky v tanečnom športe…

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM