Monika Földešiová Rôzne

Klub Lúč to vzdáva! Po štvrtej vlámačke to zabalia

Trenčiansky Klub Lúč sídliaci v starom kine Hviezda, ruší až do odvolania klubovú činnosť. Partia nadšencov, ktorá asi ako jediná v Trenčíne pripravovala nekomerčné kultúrne podujatia, je znechutená po tom, ako klub vykradli už štvrtýkrát za posledný

Ako informoval dramaturg a šéf klubu Kamil Bystrický, v nedeľu (27.5.) popoludní odohrali predstavenie pre deti a o niekoľko hodín neskôr im oznámili, že im opäť vykradli klub. „Škoda zatiaľ nie je vyčíslená, zlodeji ukradli tovar z baru, technika vyzerá nedotknutá. Keď vás však v priebehu roka vykradnú štvrtýkrát, stráca sa motivácia a entuziazmus robiť niečo pre ľudí v Trenčíne je preč,“ povedal Bystrický.
Klub Lúč pripravoval pre Trenčanov ročne viac ako 100 kultúrnych podujatí nekomerčného charakteru – divadelné predstavenia pre deti, diskusné fóra, koncerty pre mladých, ale i známy festival jedného herca – Sám na javisku. „Budúcnosť klubu je dosť neistá, nechcem tvrdiť, že končíme úplne, závisieť to bude od verejnej odozvy. Zvažujeme čo a ako, dnes to ešte nevieme povedať,“ uzavrel Bystrický.

tasr foto: klubluc.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM