Rôzne

Koronavírus: Okres Trenčín má dvojnásobok nových prípadov ako zvyšok kraja spolu

Pribudlo nám 84 pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19. Takáto je situácia v Trenčianskom kraji.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Okres Trenčín má dvojnásobok nových prípadov ako zvyšok kraja spolu
16
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Na Slovensku v utorok 25. augusta pribudlo 84 pozitívne testovaných na nový koronavírus. Laboratóriá vykonali 4090 testov. Celkovo tak v krajine evidujú 3536 pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19. Vyliečilo sa ďalších 25 pacientov, spolu tak nový koronavírus na Slovensku už prekonalo 2192 ľudí. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) na svojom webe.

Nové prípady

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky informovalo, že pozitívne testy malo 45 žien a 39 mužov. Najviac v okresoch Bratislava (21), Košice (8), Spišská Nová Ves (8) a Trenčín (8).

Osem prípadov z Trenčianskeho okresu je dvakrát viac, ako vo zvyšku kraja dokopy. Okres Ilava má dva prípady, okresy Partizánske a Púchov po jednom.

Údaje z kraja

V Trenčianskom kraji sa doteraz podľa údajov Národného centra zdravotníckych informácií vyskytlo 553 potvrdených prípadov ochorenia COVID-19. Podľa okresov sú čísla nasledovné: 192 z okresu Prievidza, 133 z okresu Trenčín, 73 z okresu Bánovce nad Bebravou, 63 z okresu Nové Mesto nad Váhom, 23 z okresu Ilava, 21 z okresu Považská Bystrica, 20 z okresu Myjava, 18 z okresu Partizánske a 10 z okresu Púchov.

Veľká časť z nich je však už vyliečená.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM