Filip Chudý Krimi

Len o vlások unikli smrti: Auto v okrese Trenčín sa prevrátilo do potoka a… FOTO

Martin (33) a jeho spolujazdkyňa (31) mali pri nehode v Trenčianskom okrese druhýkrát narodili. Obaja však aj tak skončili v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Len o vlások unikli smrti: Auto v okrese Trenčín sa prevrátilo do potoka a… FOTO
11
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Trenčianski dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu, pri ktorej sa vodič Opla a jeho spolujazdkyňa druhýkrát narodili. Informovala o tom Elena Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„Na ceste v k. o. Dubodiel v okrese Trenčín došlo k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom Opel Corsa a pevnými prekážkami – dopravnou značkou a kovovým zábradlím mosta,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

K dopravnej nehode došlo podľa jej slov tak, že 33-ročný Martin z Bratislavy viedol vozidlo zn. Opel Corsa po ceste III/1861 v k. o. Dubodiel v smere od obce Dubodiel na Čuklasovce. „V mieste dopravnej nehody, za ľavotočivou zákrutou neprispôsobil rýchlosť jazdy povahe a stavu vozovky a na mokrej ceste dostal s vozidlom šmyk,“ opísala.

V dôsledku toho zišiel podľa slov Antalovej z cesty vpravo, kde ľavou stranou vozidla narazil do zvislého dopravného značenia a kovového zábradlia mosta. „Vozidlo sa následne prevrátilo na strechu do koryta miestneho potoka,“ozrejmila.

Ako ďalej uviedla, vo vozidle v čase dopravnej nehody sedela aj 31-ročná spolujazdkyňa. „Tá bola po nehode odvezená do Fakultnej nemocnice v Trenčíne, kde bola jednorazovo ošetrená. Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu vodiča, ktorý bol hospitalizovaný v trenčianskej nemocnici. Dychová skúška u vodiča bola negatívna,“ doplnila Antalová.

„Vodič Opla a jeho spolujazdkyňa len o vlások unikli smrteľným zraneniam, nakoľko jeho vozidlo v dôsledku šmyku pri rotácii narazilo ľavými prednými vodičovými dverami do kovového zábradlia mosta, pričom kovová rúra zábradlia vnikla cez ľavé predné vodičove dvere do vozidla a šťastnou náhodou skončila iba v motorovej časti vozidla. Pri vniknutí kovovej tyče zábradlia do vozidla táto mierne zachytila nohy vodiča, ktorý utrpel zranenie dolných končatín,“ dodala Antalová s tým, že bolo veľkým šťastím, že kovová tyč neprepichla vodiča vozidla a jeho spolujazdkyňu sediacu na prednom sedadle vedľa neho.

Pozrite si foto priamo z miesta nehody.

Nehoda v okrese Trenčín: Vodiča a jeho spolujazdkyňu takmer prepichla kovová tyč
11
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM