Tlačové správy

McDonald's novou reštauráciou zdvojnásobil radosť obyvateľov Trenčína

Obľúbená sieť posilňuje svoj titul najväčšieho prevádzkovateľa reštaurácií na Slovensku. Otvorením 42. prevádzky v Trenčíne spoločnosť McDonald's pokračuje v záväzku prinášať svojim zákazníkom kvalitné produkty, služby a zákaznícky zážitok.

Ilustračný obrázok k článku McDonald's novou reštauráciou zdvojnásobil radosť obyvateľov Trenčína
8
Galéria
Zdroj: McDonald’s

Novootvorená prevádzka je reštauráciou novej generácie a prichádza s vylepšenými službami pre zákazníkov, inovatívnymi riešeniami, či moderným dizajnom s ohľadom na udržateľnosť.

Vďaka narastajúcemu záujmu o rýchle a chutné stravovanie majú od dnešného dňa zákazníci možnosť vychutnať si svoje menu v novootvorenej reštaurácii McDonald's v Tren­číne, ktorá sa nachádza pri obchodnom centre OC MAX na adrese Generála M. R. Štefánika. Týmto krokom sa McDonald's výrazne priblížil nielen obyvateľom samotného Trenčína, ale aj širšiemu okolitému obyvateľstvu.

„Otvorenie 42. prevádzky McDonald's je pre nás výnimočným krokom, ktorý nám umožňuje priblížiť naše produkty a zážitok z jedla ešte väčšiemu počtu ľudí. Týmto krokom posilňujeme našu prítomnosť v komunite a budeme sa ďalej snažiť ponúkať vynikajúce služby, ktoré zodpovedajú našim hodnotám a očakávaniam našich verných zákazníkov,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald's na Slovensku a v Českej republike.

Zdroj: McDonald’s

Nová trenčianska reštaurácia sa pýši nadčasovým dizajnom Luna, pre ktorý sú typické okrúhle a polkruhové tvary, drevené povrchy, ako aj použitie materiálov ako oceľ a betón. Priestory reštaurácie sú dobre prispôsobené na rýchle a jednoduché objednávanie. Pre návštevníkov je pripravených 8 samoobslužných objednávacích plôch, tzv. kioskov, vďaka ktorým si môžu vychutnať svoje obľúbené jedlá bez čakania v rade. Takisto cez samoobslužné kiosky môžu zákazníci pri každom nákupe prispieť aj na aktivity neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities, ktorá pomáha s rekonštrukciami detských oddelení v nemocniciach po celom Slovensku.

Prevádzka disponuje 190 miestami na sedenie, čím poskytuje dostatok miesta pre tých, ktorí si želajú vychutnať svoje obľúbené jedlo v príjemnom prostredí. Až 64 miest na terase zároveň ponúka možnosť užiť si chutné menu na čerstvom vzduchu. Rodičia s deťmi taktiež ocenia obľúbené detské hracie ihrisko playland.

Zdroj: McDonald’s

Pre tých, ktorí dávajú prednosť ešte väčšej jednoduchosti pri objednávaní, je k dispozícii aj McDrive, ktorý umožňuje vyzdvihnúť si obľúbené jedlá bez nutnosti opustiť auto. Okrem toho táto prevádzka ponúka aj obľúbený koncept McCafé, ktorý láka návštevníkov na vychutnanie si lahodných kávových špecialít a dezertov. Z reštaurácie si zákazníci budú môcť objednávať svoje obľúbené menu ešte pred vkročením do nej, a to prostredníctvom novej služby MyOrder, ktorá je súčasťou mobilnej aplikácie.

S narastajúcou popularitou konceptu franšízingu sa stále viac jednotlivcov rozhoduje vstúpiť do sveta reštauračného podnikania prostredníctvom značky McDonald's. V Trenčíne prevádzkuje franšízantka Anna Kremkau prvý trenčiansky McDonald's od septembra 2022. „Mojím cieľom je budovať jeden tím. V ľuďoch zo strednej Európy chcem podporiť empatiu a kolegov zo vzdialenejšieho zahraničia čo najrýchlejšie integrovať do systému, ktorý u nás funguje. Vzájomne sa od seba vieme veľa naučiť,“ vysvetľuje Anna Kremkau.

Zdroj: McDonald’s

Novootvorená prevádzka je rovnako ako mnoho ďalších prevádzok McDonald's kon­cipovaná ako reštaurácia novej generácie. Inovatívny spôsob prípravy jedál garantuje dokonale čerstvú chuť jedál a zároveň zjednodušuje proces výroby pre zamestnancov. McDonald's okrem kvality jedál dlhodobo dbá aj na kvalitu ovzdušia a životného prostredia, a preto sú súčasné McDonald's kuchyne vybavené energeticky úspornejšími spotrebičmi s efektívnejším využívaním energie i surovín. Reštaurácie novej generácie sa vyznačujú aj využívaním fritéz typu LOV, ktoré vďaka funkcii automatickej filtrácie zabezpečia lepšiu kvalitu a výslednú chuť jedál, no hlavne ušetria až 40 % oleja. Veľkým pozitívom je aj zavedenie systému triedenia odpadu po zákazníkoch či aktívne upratovacie hliadky Trash Patrols, ktoré sa starajú o čistotu v okolí prevádzky.

Zdroj: McDonald’s

Aj nová prevádzka sa zapojí do pravidelnej pomoci

Príjmy neziskovej organizácie Ronald Mcdonald House Charities, n.o. tvoria najmä príspevky do kasičiek v reštauráciách McDonald’s či voliteľný príspevok pri zaokrúhlení ceny v rámci objednávky cez partnerské donáškové služby alebo priamo pri platbe na digitálnych kioskoch.

Zákazníci môžu počas roka podporiť neziskovú organizáciu aj kúpou symbolických ručičiek či hranolčekov počas McHappy Day. Na podporu putujú aj príspevky priamo od spoločnosti McDonald’s a od rôznych darcov, či príjmy z 2 %.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: McDonald’s
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM