Filip Chudý Krimi

Nehoda na D1 pri Trenčíne: Nákladiak nabúral na pumpe, FOTO

Dopravná nehoda nákladného vozidla na diaľnici D1 v areáli čerpacej stanice Zamarovce si vyžiadala jedného zraneného. Takto to vyzeralo na mieste.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na D1 pri Trenčíne: Nákladiak nabúral na pumpe, FOTO
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V areáli čerpacej stanice Zamarovce, na diaľnici D1 v smere na Žilinu, bola ohlásená dopravná nehoda nákladného motorového vozidla. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní ôsmi hasiči z Trenčína s jedným zásahovým a jedným sanitným vozidlom.

Zranený

Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že havarované nákladné auto zostalo po náraze uviaznuté vo zvodidlách.

„Pri dopravnej nehode sa zranila jedna osoba, ktorá sa nachádzala v postihnutom vozidle a v opatere zamestnanca čerpacej stanice,“ povedal Petrík.

Pomoc

Zdravotní záchranári HaZZ vykonali prvotné ošetrenie zraneného a do príchodu posádky záchrannej zdravotnej služby mu poskytovali predlekársku pomoc. „Súčasne príslušníci HaZZ vymedzili miesto dopravnej nehody a na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia,“ opísal hovorca hasičov.

Ako ďalej uviedol, následne skontrolovali vozidlo, po čom miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície a diaľničnej patroly. „K úniku prevádzkových kvapalín z postihnutého vozidla nedošlo,“ dodal k nehode, ktorá sa stala v pondelok 15. marca pred 12.30 hod.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Pozrite si aj zábery z nehody.

FOTO: Dopravná nehoda nákladného vozidla na diaľnici D1 v areáli pumpy Zamarovce
3
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Správy z Trenčína a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM